ASKO warmtepompdroger kopen

ASKO warmtepompdrogers

Het Zweedse ASKO staat bekend om diens huishoudelijke producten met uitmuntende designs. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van eenvoudige strakke lijnen gecombineerd met ingenieuze functionaliteit. Het merk omschrijft het zelf als “niet opdringerig en toch onmiskenbaar”. ASKO werkt al vanaf 1950 en heeft deze tijd goed gebruikt om milieuvriendelijke apparaten te produceren. Zo ontving het merk als eerste in 1999 het milieucertificaat ISO 14001. De ASKO warmtepompdrogers beschikken over handige functies en diverse gebruiksvriendelijke droogprogramma’s. Ze zijn voorzien van het energielabel A+++, wat staat voor zeer zuinige droogresultaten. Op Slimster vind je ook een overzicht van de condensdrogers van ASKO en de luchtafvoerdrogers van ASKO!

6 resultaten
Asko T608HX.W
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Asko T608HX.W
Geen reviews
€ 1096,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Asko T208H.W
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
Asko T208H.W
Geen reviews
€ 975,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Asko T411HD.W
Warmtepompdroger , 11 kg , Energieklasse A++
Asko T411HD.W
Geen reviews
€ 1399,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
11 kg
Asko T409HS.W
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A++
Asko T409HS.W
Geen reviews
€ 1249,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Asko T408HD.S
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Asko T408HD.S
Geen reviews
€ 1299,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Asko T408HD.W
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Asko T408HD.W
8,0
5 reviews
€ 1199,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg

ASKO warmtepompdrogers vergelijken

Ben jij op zoek naar een geschikte ASKO warmtepompdroger? Via Slimster vind je altijd de geschikte drogers van diverse merken! Zo kun je eenvoudig modellen van diverse merken met elkaar vergelijken. Links in beeld zie je ons handige filtermenu, waarin je zelf kunt aangeven wat jij belangrijk vindt bij de keuze voor jouw warmtepompdroger. Zou je bijvoorbeeld het liefst een model willen met energielabel A+++, dan kun je dit hier aangeven. Ook kun je zelf aangeven binnen welke prijsklasse je modellen zoekt en wat de gewenste afmetingen dienen te zijn. Heb je geschikte apparaten gevonden, dan verschijnen ze op deze pagina. Bekijk en vergelijk; dat is Slimster! Naast de warmptepompdrogers van ASKO biedt Slimster.nl ook de mogelijkheid om alle warmtepompdrogers onderling te vergelijken!

Voordelen ASKO warmtepompdroger

ASKO warmtepompdrogers als de T784HP en de T754HP zijn uitmuntend omdat ze vorm en functie combineren tot geweldige apparaten. Het Zweedse merk zorgt ervoor dat de modellen een prachtige uitstraling hebben, maar ook op functioneel vlak geen gebreken vertonen. Zo beschikken ze over diverse handige droogprogramma’s, zoals Extra Droog, Strijk Droog en diverse tijdsprogramma’s. Het blijft echter niet bij droogprogramma’s, want de modellen voegen hier ook handige additionele functies aan toe. Zo maak je gebruik van Resttijdindicatie, waardoor je automatisch weet hoe ver een droogprogramma is. Met een handig Programmageheugen kun je daarnaast eenvoudig jouw programma’s opslaan. Daarnaast maken de programma’s gebruik van een Anti-kreuk functie. Met deze functie zorgt de wasdroger er zelf voor dat kleding geen kreuken zal oplopen.

Direct de beste warmtepompdrogers vergelijken?
Beste warmtepompdrogers

ASKO anti-kreuk functie

Omdat het niet bij functionaliteit kan blijven, is ASKO ook nog eens zeer milieuzuinig. De apparaten maken gebruik van energieklasse A+++. Deze energieklasse staat voor zeer energiezuinige resultaten. Het gevolg voor jou? Een lagere energierekening op het einde van de maand. Het gevolg voor het milieu? Minder vervuiling. Kortom; met ASKO wasdrogers sla je twee vliegen in één klap!

  • Resttijdindicatie
  • Programmageheugen
  • Zeer energiezuinig (A+++)
  • Diverse droogprogramma’s
  • Anti-kreuk functie
slimster
Op zoek naar de beste aanbieding? Slimster helpt je hier graag bij! Wij hebben de prijzen van ASKO warmtepompdrogers op een rij gezet, zodat jij direct ziet welke webshop de laagste prijs heeft!