AEG warmtepompdroger kopen

AEG warmtepompdrogers

Het Duitse AEG is op dit moment de grootste leverancier van wasdrogers. AEG heeft al meer dan een eeuw een hele goede reputatie op het gebied van huishoudelijke apparaten, dus de populariteit van het merk is dan ook zeer groot te noemen. Om wasdrogers stiller te maken, heeft AEG een speciaal systeem ontworpen: Silent Laundry. De Silent motor die lagere geluidsniveaus produceert, de geïsoleerde bodemplaat en de geautomatiseerde geveerde voeten zorgen ervoor dat jouw warmtepompdroger stabiel staat. De Lavatherm warmtepompdrogers van AEG hebben allemaal energielabel A tot A+++ en zijn dus heel energiezuinig. Wil jij verschillende modellen van AEG warmtepompdrogers met elkaar vergelijken? Via Slimster vergelijk je eenvoudig alle drogers en vind je direct de beste online aanbieding!

7 resultaten

AEG T8DEN95CS

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A++
AEG T8DEN95CS
€ 749,-
Warmtepomp
9 kg

AEG T8DE95EW

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A++
AEG T8DE95EW
€ 846,-
Warmtepomp
9 kg

AEG T7DBP74K

Warmtepomp , 7 kg , Energieklasse A++
AEG T7DBP74K
€ 631,-
Warmtepomp
7 kg

AEG T8DE86ES

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
AEG T8DE86ES
9.0
1 reviews
€ 799,-
Warmtepomp
8 kg

AEG T8DEN86CS

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
AEG T8DEN86CS
€ 799,-
Warmtepomp
8 kg

AEG T8DE95CS

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A++
AEG T8DE95CS
€ 706,-
Warmtepomp
9 kg

AEG warmtepompdrogers vergelijken

Slimster heeft het vergelijken van verschillende warmtepompdrogers en de goedkoopste aanbieding heel eenvoudig en overzichtelijk gemaakt. Je kunt zelf aangeven in welke prijsklasse je zoekt en welke afmetingen in jouw woning passen. Slimster selecteert op basis van deze gegevens warmtepompdrogers die bij jouw wensen aansluiten. Om een nauwkeurige keuze te maken raden wij je aan zoveel mogelijk verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Voor een gedetailleerde vergelijking kun je tot maar liefst vier modellen selecteren en op ‘vergelijken’ klikken. De productspecificaties verschijnen direct op jouw beeldscherm. Heb je de ideale AEG warmtepompdroger gevonden? Je kunt deze via onze website Slimster.nl direct online kopen!

Warmtepomp wasdroger AEG kopen?

Wil jij een nieuwe AEG warmtepompdroger kopen, maar weet je nog niet welke? Voordat je beslist welke AEG droger je gaat bestellen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Kijk hierbij kritisch naar kenmerken als de energieklasse, het maximale vulgewicht en de prijs. Heb jij een warmtepomp wasdroger gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Dan kun je deze AEG wasdroger veilig online kopen bij de webshop met de beste online aanbieding!

Twijfel je nog of het aanschaffen van een warmtepomp wasdroger rendabel is voor jou? AEG maakt niet enkel dit soort drogers, maar produceert ook condens- en luchtafvoerdrogers. Bij Slimster kun je natuurlijk ook alle AEG condensdrogers en AEG luchtafvoerdrogers vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!

Warmtepompdroger kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste Warmtepompdrogers