Energiezuinige warmtepompdroger kopen

Energiezuinige warmtepompdrogers

Een wasdroger is één van de minst energiezuinige apparaten in het huishouden. Het verbruikt ruim 2 keer zoveel energie als een wasmachine. Bij 3 keer in de week drogen kan het een flinke aanslag op de energierekening betekenen. Gelukkig zijn warmtepompdrogers al vele malen energiezuiniger dan een gewone condensdroger. Wil je pas echt besparen op de energierekening? Kies dan voor een warmtepompdroger met energielabel A+++. Dit is de zuinigste energieklasse onder wasdrogers. Vergelijk het actuele aanbod en ontdek direct welke webshop de beste aanbieding heeft!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Warmtepompdrogers met energielabel A+++ vergelijken

Op deze pagina hebben we alle warmtepompdrogers met energielabel A+++ verzameld. Geef al jouw voorkeuren voor een nieuwe wasdroger op in het filter links op het scherm. Selecteer bijvoorbeeld het merk, de prijsklasse of eventuele extra functies. De resultaten kun je direct vergelijken. Energiezuinig drogen hoeft niet duur te zijn. Bij Slimster vind je altijd de laagste aanschafprijs. Vergelijk kieskeurig en je vindt beslist de beste online aanbieding!

Hoeveel geld kun je besparen met een A+++ warmtepompdroger?

Een energieklasse A+++ warmtepompdroger klinkt leuk, maar waar het echt om gaat is de besparing. Aangezien het exacte energieverbruik per model verschillend is, zullen we met gemiddelde waardes werken. Een gemiddelde warmtepompdroger met energielabel A+++ verbruikt 1,5 kWh per droogcyclus. Dit komt neer op een bedrag van 33 cent aan energieverbruik. Bij 3 keer in de week drogen komt je uit op ongeveer €1,- per week, oftewel €52,- per jaar. Ter vergelijking pakken we een gewone condensdroger erbij met energieklasse B, waar de meeste condensdrogers onder vallen. Het gemiddelde verbruik per droogcyclus kost hier 4,5 kWh, oftewel €1,-. Bij 3 keer in de week drogen komt je uit op €3,-, oftewel €156,- per jaar. Een groot verschil met een warmtepompdroger met energieklasse A+++! Een wasdroger gaat ongeveer 10 jaar mee, dus dat is een enorme besparing op termijn. Wil jij ook geld en energie besparen? Kijk dan snel naar een warmtepompdroger met energielabel A+++.

Ben jij op zoek naar de beste warmtepompdroger?
Beste warmtepompdrogers

Warmtepompdrogers vergelijken op energieklasse

Warmtepompdrogers met energielabel A+++ zijn de meest zuinige droogautomaten op de markt. Door deze slimme technieken zijn ze echter wel wat duurder. Zoek jij een goedkopere, maar toch energiezuinige, droger met warmtepomp technologie? Dan vind je op Slimster alle modellen met energieklasse A++ of A+.