Warmtepompdroger met waterafvoer kopen

Warmtepompdrogers met waterafvoer

Een warmtepompdroger werkt vergelijkbaar als een condensdroger, alleen dan op een energiezuinige manier. Waar een condensdroger de warmte zal blijven opwekken om het vocht uit de was te kunnen trekken, daar kan een warmtepompdroger de eenmaal opgewekte warmte continue hergebruiken. Dit bespaart veel energie. Het vocht wat onttrokken wordt uit de kleding moet ergens worden opgevangen. Dit kan gebeuren in een speciaal opvangbakje, wat ook wel condensbak wordt genoemd, of het kan via de afvoer weglopen. Niet elk model beschikt over deze laatste mogelijkheid. Op deze pagina hebben we daarom warmtepompdrogers met waterafvoer voor je op een rijtje gezet. Vergelijk alle modellen kieskeurig om de beste online aanbieding te vinden!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Warmtepompdrogers met waterafvoer vergelijken

Veel warmtepompdrogers hebben de mogelijkheid om een afvoerslang aan te sluiten. Hoe weet je nu welk model het beste bij je past? Kies jouw voorkeuren in het filter links op het scherm. Selecteer bijvoorbeeld de prijsklasse, het energielabel of de afmetingen. Ook kun je het merk van je voorkeur en eventuele extra functies selecteren. Heb je een keuze gemaakt? Vergelijk de modellen en kijk snel in het prijsoverzicht om de laagste prijs te vinden. Bij Slimster betaal je nooit teveel voor een nieuwe warmtepompdroger met waterafvoer.

Afvoerslang voor condenswater meegeleverd?

Een warmtepompdroger met condenswaterafvoer is gemakkelijker in gebruik, doordat je de condensbak nooit leeg hoeft te gooien. Het condenswater loopt direct weg via de afvoer. Niet elk model heeft echter een afvoerslang meegeleverd. Selecteer links in het filter daarom of je een model zoekt met meegeleverde afvoerslang. Let op dat je wel over een afvoer moet beschikken op de plek waar je de warmtepompdroger neer wilt zetten. Is dit niet het geval, dan is een warmtepompdroger met condensbak een betere keuze. Heb je echter wel de mogelijkheid? Kies dan voor een warmtepompdroger met waterafvoer. Zo hoef je nooit meer zelf de condensbak leeg te gooien.

Bij Slimster kun je natuurlijk ook alle condensdrogers met waterafvoer vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste online aanbieding!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers