Siemens warmtepompdroger kopen

Siemens warmtepompdrogers

Op zoek naar een warmtepompdroger van Siemens? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres! Zuiniger dan de warmtepomp wasdrogers van Siemens zijn er bijna niet. Doordat de apparaten van Siemens minimaal energielabel A+ tot A+++ hebben, is het een zeer energiezuinige leverancier van warmtepompdrogers. De trommelcapaciteit bedraagt 7 tot 9 kilo en op alle modellen kun je de start uitstellen en een anti-kreukfase aanzetten. Je kunt zelf kiezen of je elektronische besturing of tijdsbesturing gebruikt: beide zitten op alle warmtepompdrogers van Siemens. Siemens warmtepomp wasdrogers vallen in de hogere prijsklassen, maar de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

5 resultaten

Siemens WT45M2K1FG

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A++
Siemens WT45M2K1FG
€ 629,-
Warmtepomp
8 kg

Siemens WT45W475NL

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A++
Siemens WT45W475NL
€ 558,-
Warmtepomp
8 kg

Siemens WT8HXM75NL

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Siemens WT8HXM75NL
€ 799,-
Warmtepomp
9 kg

Siemens WT45RT40FG

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A++
Siemens WT45RT40FG
€ 696,-
Warmtepomp
8 kg

Siemens warmtepompdrogers vergelijken

Op deze pagina vind je alle warmtepompdrogers van Siemens. Je kunt verschillende modellen met elkaar vergelijken op basis van prijs, afmeting en andere eigenschappen. Voor een meer gedetailleerde vergelijking selecteer je maximaal vier verschillende warmtepompdrogers en klik je op ‘vergelijken’. Het overzicht toont jou alle specificaties. Kijk er nauwkeurig naar zodat je zeker bent dat je een goede keuze maakt. Wil je direct een Siemens warmtepompdroger aanschaffen? Koop deze dan direct online via Slimster voor de laagste prijs en beste aanbieding!

Siemens warmtepompdroger kopen?

Voordat je beslist welke Siemens wasdroger je gaat kopen is het goed om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt je hier graag mee. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar kenmerken als de energieklasse, het aantal droogprogramma's en de trommelinhoud. Heb jij een warmtepomp wasdroger gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Dan kun je deze Siemens warmtepompdroger veilig online kopen bij de webshop met de beste aanbieding!

Het aanbod warmtepomp wasdrogers van Siemens is uitgebreid, maar wil je toch nog verder kijken? Siemens produceert ook hoogstaande condens- en afvoerdrogers. Neem dus gerust eens een kijkje bij alle Siemens condensdrogers en Siemens luchtafvoerdrogers. Via Slimster vind je altijd de beste online aanbieding voor nieuwe drogers!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers