Wasdroger met zelfreinigende condensor kopen

Wasdrogers met zelfreinigende condensor

Veel mensen vinden het vervelend om zelf de wasdroger keer op keer schoon te moeten maken na gebruik. Ben jij er zat van iedere keer de condensdroger schoon te moeten maken, dan kun je tegenwoordig ook kiezen voor een model met een zelfreinigende condensor. Diverse merken, zoals Bosch en Siemens, leveren apparaten met een dergelijke implementatie.

Op deze pagina van Slimster vind je ons totaaloverzicht wasdrogers met zelfreinigende condensor. Je kunt hier drogers vergelijken om tot een juiste keuze te komen. Door kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de webshop met de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasdrogers met zelfreinigende condensor vergelijken

Zoek je een droger met een zelfreinigende condensor, dan is dit de juiste pagina voor jou. Hier links in beeld zie je een filtermenu waar je precies jouw zoekvoorkeuren op kunt geven, zodat je altijd zoekt naar modellen die voldoen aan jouw zoekselectie. Op deze pagina staan alle apparaten die voorzien zijn van een zelfreinigende condensor. Vergelijk het aanbod van diverse webshops om uit te komen op jouw favoriete, scherp geprijsde wasdroger!

Zelfreinigende condensor droger

Bij een warmtepompdroger is het mogelijk om te kiezen voor een model met een zelfreinigende condensor. De merken Bosch, Miele en Siemens hebben diverse modellen in het assortiment die voorzien zijn van deze handige functie. Deze condensor zorgt er in het kort voor dat alle viezigheid – denk aan pluisjes en haren – niet in de condensor blijven hangen, maar door het apparaat zelf verwijderd worden.

Het bespaart jou dus keer op keer een schoonmaakbeurt. Kortom: een droger met deze functie neemt je het werk uit de hand – precies wat je verwacht van een huishoudelijk apparaat!

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Warmtepompdroger

Kies je voor een warmtepompdroger, dan kies je in feite voor een zuinigere variant van een condensdroger. Warmtepompdrogers verbruiken slechts de helft van de energie die een condensdroger verbruikt en bespaart jou er op de lange termijn dus flink mee op energiekosten. De machine droogt namelijk op een lagere temperatuur.

Nadeel hierbij is overigens wel dat een droogbeurt gemiddeld genomen wat langer duurt dan bij een condensdroger. Aan de andere kant: sommige wasartikelen moeten altijd op een lagere temperatuur gedroogd worden en zouden bij een andere droger apart gehouden moeten worden. Met een warmtepompdroger passen alle kledingstukken automatisch bij elkaar!