LG wasdroger kopen

LG wasdrogers

LG zal je waarschijnlijk voornamelijk kennen van de populaire mobiele telefoons en televisies van het merk. Wat velen echter niet weten, is dat LG ook verscheidene huishoudelijke apparaten produceert. Onder deze producten vallen ook de wasdrogers van LG. Door de combinatie van stijl en technologie, zijn de wasdrogers geschikt voor ieder willekeurig huishouden. Wereldwijd is LG namelijk een grote speler op de markt. Vergelijk alle LG wasdrogers eenvoudig bij Slimster. Wij helpen jou aan de beste online aanbieding!

Soorten LG wasdrogers: LG condensdrogers | LG warmtepompdrogers

2 resultaten
LG RH80T2AP6RM
Warmtepompdroger , 65 dB , Gemiddeld (65-66 dB)
LG RH80T2AP6RM
9,2
2 reviews
€ 619,-
5 prijzen
Warmtepompdroger
LG RC90V9AV3Q
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
LG RC90V9AV3Q
Geen reviews
€ 919,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg

LG wasdrogers vergelijken

Bij Slimster kan je heel eenvoudig en snel verschillende wasdrogers van diverse merken met elkaar vergelijken op productspecificaties. Filter op eigenschappen die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar dingen zoals energielabel, afmetingen, prijs en nog veel meer. Vergelijk kieskeurig en koop vervolgens jouw ideale wasdroger veilig via Slimster. Door goed te vergelijken kun je aanzienlijk besparen op jouw nieuwe droger!

Waarom LG wasdroger?

LG produceert voornamelijk condensdrogers en warmtepompdrogers. LG heeft een aantal handige functies ontworpen voor wasdrogers. Het Sensor Dry-systeem meet het vochtgehalte in de trommel met verschillende sensoren en zorgt ervoor dat het droogprogramma stopt wanneer de was is gedroogd. Daarnaast zitten er veel verschillende efficiënte droogprogramma’s op een wasdroger van LG. De droogcapaciteit ligt vaak hoog, rond 8 à 9 kilo, waardoor de machines ideaal zijn voor een groot huishouden.

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

LG droger via Slimster

Wil je een wasdroger van LG? Dan ben je bij Slimster.nl op de juiste plek! Binnen onafzienbare tijd heb je de ideale droogtrommel gevonden op Slimster.nl. In het menu links kan je jouw voorkeuren aangeven, waarna wij jou een selectie tonen van passende modellen. Hiervan kan je er maximaal vier tegelijk selecteren en op ‘vergelijken’ klikken.

Zo krijg je een gedetailleerde vergelijking op basis van prijs, afmeting en andere specificaties. Zit jouw ideale model erbij? In een paar eenvoudige stappen kan je deze online kopen. Slimster brengt het gemak bij jou in huis! Zo kun je kiezen voor een zuinge LG warmtepompdroger. Of wil je toch liever een goedkopere LG condensdroger?

slimster
Altijd op zoek naar de beste aanbieding? Wij bij Slimster wel! Daarom hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet. Check de tabel en zie direct waar jouw LG droger het goedkoopst is!