Whirlpool wasdroger kopen

Whirlpool wasdrogers

Een bekend en gerenommeerd merk op de huishoudelijke markt is Whirlpool. Dit Amerikaanse bedrijf levert al jaren kwalitatieve hoogstandjes op het gebied van huishoudelijke apparatuur, zoals koelkasten en kookplaten. Ook de wasdrogers van Whirlpool zijn uitmuntend. Hoe kan dit ook anders met ruim honderd jaar ervaring? Kwaliteit gegarandeerd! In Europa wint Whirlpool ook steeds meer terrein en is het nu al de grootste leverancier van huishoudelijke apparaten.

De Consumentenbond heeft een wasdroger van het Amerikaanse merk al eens betiteld tot ‘Voordelige Keus’. Je krijgt dan ook kwaliteit voor een hele goede prijs. Via Slimster kun je alle Whirlpool wasdrogers vergelijken om de beste aanbieding te vinden!

10 resultaten

Whirlpool W6 D84WB BE

Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Whirlpool W6 D84WB BE
€ 713,-
Warmtepompdroger
8 kg

Whirlpool FFT M10 72 BE

Warmtepompdroger , 70 kg , Energieklasse A++
Whirlpool FFT M10 72 BE
€ 579,-
Warmtepompdroger
70 kg

Whirlpool wasdrogers vergelijken via Slimster

Is een Whirlpool wasdroger het merk waar jij naar zoekt? Vergelijk dan via Slimster de verschillende modellen van dit Amerikaanse merk. Wij raden je aan nauwgezet te werk te gaan en in het filtermenu jouw voorkeuren wat betreft prijs, afmeting en andere eigenschappen aan te geven. Wij presenteren dan geschikte modellen voor je. Direct tot een online koop overgaan? Dat kan op onze website Slimster.nl. Door kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de webwinkel met de laagste prijs!

Waarom een Whirlpool wasdroger kopen?

Whirlpool produceert condensdrogers, warmtepompdrogers en luchtafvoerdrogers. Daarnaast heeft het bedrijf een speciale technologie ontwikkeld voor jouw (delicate) wasgoed, genaamd de 6th Sense Technologie. Deze technologie behandelt de was voorzichtig en zorgvuldig. Het werkt als volgt: de vochtigheidsgraad van het wasgoed wordt continu gemeten. Als het nodig is past de 6th Sense Technologie automatisch het programma aan. Hierdoor wordt jouw wasgoed altijd precies lang genoeg gedroogd met als resultaat perfect droge was en weinig slijtage!

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Whirlpool drogers vergelijken

Het aanbod Whirlpool wasdrogers bestaat dus uit condensdrogers en warmtepompdrogers. Kenmerkend voor deze drogers zijn onder andere de 6th Sense technologie en het energiezuinige karakter. Whirlpool warmtepompdrogers bieden energieklasses van A+ tot maar liefst A+++. Een condensdroger is minder zuinig, maar droogt wel sneller dan een warmtepompdroger. De meeste droogautomaten van Whirlpool beschikken over een vulcapaciteit van 7 tot 8 kilogram.

slimster
Slimster helpt jou graag bij het vinden van de beste deal. Wij hebben de prijzen voor alle Whirlpool wasdrogers op een rij gezet, zo zie je direct welke winkel de laagste prijs heeft!