Hotpoint wasdroger kopen

Hotpoint wasdrogers

Hotpoint levert jou wasdrogers met een intelligent design. Ze zijn ergonomisch, stil en veilig. Door nieuwe technieken toe te passen die water- en energieverbruik moeten terugdringen, zijn de modellen van Hotpoint tevens erg milieuvriendelijk. Daarnaast beroepen ze zich op hun functionele ontwerpen en sobere stijl. Net als de Hotpoint wasmachines zijn de drogers van dit merk geschikt voor zowel kleinere als grotere gezinnen en helpen ze jou aanzienlijk te besparen op jouw maandelijkse energiekosten. Vergelijk alle Hotpoint Ariston wasdrogers via Slimster en vind de beste online aanbieding!

1 resultaat
Hotpoint NTM1191WKEU
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+
Hotpoint NTM1191WKEU
Geen reviews
€ 780,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg

Hotpoint wasdrogers vergelijken via Slimster

Kijk op Slimster.nl naar alle modellen van Hotpoint en vergelijk ze op prijs, afmeting en andere specificaties. Door een nauwkeurige vergelijking te maken, verzeker je jezelf van een voordelig model dat perfect bij jou past. Slimster, dát is comfort! Bij ons vind je de droger die voldoet aan jouw eisen. Ook als je bijvoorbeeld een wasdroger met programma speciaal voor Jeans zoekt. Heb jij een geschikte droger gevonden? Wij tonen je direct de laagste prijs!

Welke merken maken de beste wasdrogers?
Beste wasdrogers

Waarom een droger van Hotpoint kopen?

Hedendaags richt Hotpoint zich voornamelijk op de productie van warmtepompdrogers, aangezien dit de meest energiezuinige soort wasdroger is. De modellen van Hotpoint Ariston kenmerken zich door een zeer laag energieverbruik en een grote trommelinhoud van maar liefst 9 kg per droogbeurt. Qua aanschafprijs zijn de drogers van Hotpoint gemiddeld tot wat duurder, maar de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen.

Een aantal speciale functies onderscheidt Hotpoint-Ariston van andere merken:

  • Droogsensor: dankzij deze sensoren wordt het vochtigheidsniveau en de temperatuur van de was gemeten. Als het doel dat je hebt ongeprogrammeerd is bereikt, wordt het programma automatisch gestopt.
  • Easy Iron: dit korte programma ontspant de stoffen. In tien minuten wordt jouw kleding zachter en daardoor gemakkelijker te strijken.
  • Stoom verversen: met deze functie wordt jouw kleding opgefrist. In slechts twintig minuten wordt, dankzij een koude lucht stroom, zuurstof toegevoegd en worden eventuele vieze geuren uit jouw kleding verwijderd.