Wasdroger met waterafvoer kopen

Wasdrogers met waterafvoer

Ben jij op zoek naar een wasdroger met waterafvoer, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Slimster heeft namelijk een breed assortiment wasdrogers die gebruik maken van een waterafvoer. Indien je een dergelijke machine wilt kopen, kun je via deze pagina gemakkelijk en snel een model vinden dat past bij jouw smaak. Hier vind je namelijk modellen van allerhande merken, zoals AEG, Siemens of BEKO.

Een waterafvoer zorgt ervoor dat het water wat van de natte kleren afkomstig is snel via de afvoer de machine kan verlaten. Zo heb je dus niet alleen droge kleren, maar ook een droge machine! Bekijk het actuele aanbod drogers met condensafvoer. Vergelijk de prijzen en ontdek direct welke webwinkel de goedkoopste aanbiedingen heeft!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasdrogers met waterafvoer vergelijken

Zoek je een droger met waterafvoer? Slimster helpt jou graag verder! Op deze pagina zie je een handig vergelijkingsmenu, waar je modellen kunt selecteren om ze op gedetailleerde wijze te vergelijken. Je kunt tevens gebruik maken van het filtermenu links in beeld, waar je jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Zo zoek je altijd gericht op relevante modellen. Vergelijk voorstellen van aangesloten webshops om tot een goede deal te komen. Door kieskeurig te vergelijken vind je beslist een nieuwe droger met condensafvoer voor de laagste prijs!

Waterafvoer drogers

Bij een condensdroger is het aan te raden gebruik te maken van een waterafvoer. Bij dit type wasdroger wordt de vochtige lucht niet naar buiten afgevoerd, maar wordt de vochtige lucht opgeslagen in een condensbak. Indien een apparaat een mogelijkheid heeft tot aansluiting op het waterafvoer, kan het water direct een weg vinden naar buiten, zodat je geen last meer zult hebben van het overgebleven vocht.

Hier zit overigens een verschil met het werk dat een afvoerdroger doet. Bij dit type wasdroger wordt het water direct naar buiten afgevoerd door een slang. Hier is dus geen waterafvoer nodig. Maak je gebruik van een warmtepompdroger, dan kun je deze in veel gevallen ook aansluiten aan de waterafvoer. Zodoende hoef je niet meer zelf de condensbak te legen.

Ben jij op zoek naar de beste wasdroger?
Beste wasdrogers

Voor- en nadelen condenswaterafvoer

Het grote voordeel aan een waterafvoer is dat je de condens die kwijt is gekomen bij het drogen van de kleren niet meer hoeft te bewaren in een zogenaamde condensbak. Wat we helaas vaak zien is dat mensen nogal eens vergeten hun condensbak te legen, waardoor op termijn een vervelende geur ontstaat. Natuurlijk hangt het er volledig vanaf hoe goed je zelf bent in het bijhouden van het legen van zo’n reservoir, maar vast staat in ieder geval dat een wasdroger met waterafvoer jou het werk uit de handen zal nemen.

Omdat je afhankelijk bent van punten in huis waar je het water gemakkelijk kunt afvoeren, kun je jouw wasdroger helaas niet overal plaatsen. Dit kan dan ook gezien worden als mogelijk nadeel. Indien je weinig ruimte in huis hebt, is het dus nuttig om te overwegen of je wel of niet zou moeten kiezen voor een dergelijk model wasdroger.