Zwarte wasdroger kopen

Zwarte wasdrogers

Zoek jij naar een droger die voorzien is van een zwarte kleur? Veel consumenten vinden witte huishoudelijke apparaten niet attractief ogen, en wensen daardoor gebruik te maken van modellen die goed integreren in het alledaagse huishouden. Door te gaan voor een zwarte wasdroger kies je in ieder geval zeker voor een statement als huishoudelijk apparaat. De modellen van BEKO zijn inmiddels klassiek te noemen in dit kader. Voor welke zwarte wasdroger je wenst te gaan hang af van jouw persoonlijke voorkeuren. Via deze pagina vind je het complete aanbod zwarte wasdrogers.

5 resultaten
Samsung DV90BB5245AB
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Samsung DV90BB5245AB
9,3
33 reviews
€ 768,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Samsung DV90BB7445GB
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Samsung DV90BB7445GB
9,5
82 reviews
€ 899,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Samsung DV90BB9445GBS2
Warmtepompdroger , 9 kg , 62 dB
Samsung DV90BB9445GBS2
9,6
28 reviews
€ 1064,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Candy CSE C9DBEB-47
Condensdroger , 9 kg , Energieklasse B
Candy CSE C9DBEB-47
Geen reviews
€ 625,-
2 prijzen
Condensdroger
9 kg
Samsung DV80T6220LX/S2
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Samsung DV80T6220LX/S2
9,4
53 reviews
€ 830,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Zwarte wasdrogers vergelijken

Wil je meerdere zwarte drogers onderling vergelijken op prijs en details? Via deze pagina van Slimster kan dat! Op deze pagina zie je een overzicht van alle modellen in onze selectie. Je kunt ze onderling gemakkelijk en snel kieskeurig vergelijken om tot een geschikte keuze te komen. Maak gebruik van het filtermenu om gericht te zoeken naar modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel. Door in te gaan op een aanbieding van een gerelateerde webshop kun je genieten van extra korting!

Droger in het zwart

Kies je voor wasdrogers met een zwarte kleur, dan ga je voor een wasdroger met een modern, eigentijds karakter. De meeste wasdrogers zijn slechts verkrijgbaar in een witte of grijze kleur, omdat de meeste consumenten een wasdroger slechts als een functioneel apparaat zien. De zwarte wasdroger alsmede de wasmachine met deze kleur is wel in zijn opmars. Merken als Whirlpool, Siemens en Beko hebben modellen van een zogeheten Black Edition op de markt. Waar wit een neutrale kleur is, kies je met een zwarte wasdroger juist voor een opvallende machine, die voorzien is van een volwassen kleurtint.

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Prijs zwarte droogautomaten

Zwarte wasdrogers en –machines zijn vaak wat duurder dan witte varianten. Dit heeft ermee te maken dat de meeste drogers slechts in het wit worden geproduceerd omdat de vraag naar witte modellen groter is. Aangezien de oplage van de zwarte modellen lager is, kost het meer om ze te produceren. Hierdoor is de prijs van een zwarte wasdroger automatisch hoger. Daar tegenover staat dat jij een uniek apparaat binnen haalt. Zwarte wasdrogers zijn stijlvol en vernieuwend.