Miele wasdroger kopen

Miele wasdrogers

Miele is misschien wel het bekendste merk voor huishoudelijke apparaten. Vrijwel iedereen heeft van het Duitse merk gehoord. En dit is niet zomaar, want Miele produceert kwalitatief zeer hoogstaande apparaten en heeft hierdoor een positieve reputatie opgebouwd. Onder het mottoo ‘immer besser’ produceert het Duitse bedrijf al jarenlang vernieuwende drogers.

Miele levert daarnaast totaalpakketten: de geavanceerde technologie wordt gecombineerd met alle gemakken en een mooi design. Miele wadsrogers vallen in de hogere prijsklassen, maar hiertegenover staat dat je gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. Wasdrogers van Miele zijn bovendien uitgerust met enkele zeer handige, unieke droogprogramma’s.

5 resultaten

Miele TSF 643 WP

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Miele TSF 643 WP
€ 1149,-
Warmtepomp
8 kg

Miele TSD 443 WP

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Miele TSD 443 WP
€ 1049,-
Warmtepomp
8 kg

Miele TSB 143 WP

Warmtepomp , 7 kg , Energieklasse A++
Miele TSB 143 WP
€ 899,-
Warmtepomp
7 kg

Miele TWR860 WP

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR860 WP
€ 1999,-
Warmtepomp
9 kg

Miele TWR780WP

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR780WP
€ 1999,-
Warmtepomp
9 kg

Miele wasdrogers vergelijken

Miele maakt zowel luchtafvoerdrogers, condensdrogers als uitstekende warmtepompdrogers uitgerust met warmtepomptechnologie. Voor je een wasdroger koopt, is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. In ons filermenu kan je jouw voorkeuren aangeven, zo vind je precies het model dat geschikt is voor jouw situatie. Vergelijk bijvoorbeeld op de energieklasse, het vulgewicht of het geluidsniveau. Heb je een geschikt model gevonden? Via Slimster kan je direct kopen.

Waarom Miele wasdroger?

Miele levert kwaliteit. Die kwaliteit is terug te vinden in een aantal toevoegingen, uniek voor Miele wasdrogers. Zo heeft Miele het Perfect Dry-systeem. Hiermee wordt continu gemeten hoeveel restvocht er in jouw was zit, waar het programma aan wordt aangepast, zodat jij een nauwkeurige droging krijgt.

Daarnaast heeft Miele een speciale warmtepomptechnologie uitgevonden (zie video hieronder). Twee processen worden afgewerkt: allereerst wordt het wasgoed gedroogd met warme lucht. Deze lucht wordt door verschillende filters omgeleid naar een warmtewisselaar. Daar wordt de lucht afgekoeld en gescheiden van het vocht dat achterblijft in de warmtewisselaar.

De droge lucht, afgekoeld en al, wordt via een twee wisselaar warm gemaakt en bij het wasgoed gevoegd, zodat het proces weer opnieuw kan beginnen. De SoftCare-trommel van Miele is een unieke trommel met een honinggraatstructuur, die ervoor zorgt dat de kleding bijna niet kreukt en minder slijt.

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Miele drogers via Slimster

Via Slimster vind je het gehele assortiment aan wasdrogers en wasmachines van Miele. Je kunt hier kijken, vergelijken en kopen. Met het handige filtermenu kan jij zelf jouw voorkeuren aangeven. Kies bijvoorbeeld jouw prijsklasse of de afmetingen van de door jou gewenste wasdroger en wij filteren automatisch de geschikte wasdrogers. Miele luchtafvoerdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers zijn allemaal te vinden op Slimster.nl!

Miele wasdrogers behoren tot de hoogste prijscategorie. Door slim te vergelijken bij Slimster kun jij flink besparen op de aankoop van een nieuwe Miele droger!