Candy wasdroger kopen

Candy wasdrogers

Heb je al gehoord van het Italiaanse Candy? Sinds 1945 produceert dit bedrijf wonderschone én innovatieve wasdrogers. Candy heeft een relatief klein aanbod, maar de wasdrogers die het merk aanbiedt, zijn mooi en goed van kwaliteit. Al bijna zeventig jaar maakt Candy drogers, waardoor het merk de nodige ervaring heeft opgedaan om robuuste wasdrogers te produceren.

De apparaten van Candy hebben bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding; voor een vrij voordelige prijs heb je al een degelijke wasdroger van het gerenommeerde Italiaanse merk. De drogers zijn zeer geschikt voor kleine huishoudens. Vergelijk bij Slimster alle Candy wasdrogers en vind eenvoudig de beste aanbieding!

Soorten Candy wasdrogers: Candy condensdrogers | Candy warmtepompdrogers

3 resultaten
Candy CSE C9DBEB-47
Condensdroger , 9 kg , Energieklasse B
Candy CSE C9DBEB-47
Geen reviews
€ 625,-
2 prijzen
Condensdroger
9 kg
Candy CSE C9DE-47
Condensdroger , 9 kg , Energieklasse B
Candy CSE C9DE-47 voorkant
Geen reviews
€ 616,-
2 prijzen
Condensdroger
9 kg
Candy CSE C8LF-S
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Candy CSE C8LF-S voorkant
Geen reviews
€ 661,-
1 prijs
Condensdroger
8 kg

Candy wasdrogers vergelijken op Slimster.nl

Bij Slimster kan je gemakkelijk en snel verschillende modellen wasdrogers bekijken en vergelijken. Twijfel je tussen een condensdroger en een warmtepompdroger? Wil je onder een bepaalde prijs blijven? En ben je beperkt door bepaalde afmetingen? Geef al jouw voorkeuren aan in ons filtermenu zodat wij voor jou passende droogtrommels kunnen uitzoeken die jij op jouw beurt rustig kunt bekijken. Neem vooral de tijd. Door nauwkeurig te zijn verzeker je jezelf van een wasdroger die perfect bij jou past. Vind de juiste droger op Slimster.nl!

Candy droger kopen?

Candy is bekend in vele landen en heeft fabrieken in zowel China, Ivoorkust, Rusland als Nigeria. Het merk maakt verschillende modellen wasdrogers van een zeer degelijke kwaliteit, waaronder warmtepompdrogers. Deze typen wasdrogers zijn vanwege de energiezuinigheid en warmtepomptechnologie vaak iets duurder, maar bij intensief gebruik heb je het bedrag er zo uit.

Het huidige aanbod Candy wasdrogers bestaat dus uit zowel condensdrogers als luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. De drogers van Candy kenmerken zich door een betaalbare prijs en grote trommelinhoud. De meeste modellen kunnen per droogbeurt wel 7 tot 8 kg wasgoed drogen.

Candy is een prijsvechter en voor iedereen die wat minder te besteden heeft een zeer geschikt merk. Een droger van Candy haal je voor een schappelijke prijs in huis en via Slimster vind je uiteraard de beste online aanbieding!

Wil jij de beste wasdroger van dit jaar kopen?
Beste wasdrogers

Populaire wasdroger merken

Bij Slimster kan je eenvoudig wasdrogers vergelijken en kopen van alle bekende (en minder bekende) merken.