Wasdroger met lingerie programma kopen

Wasdrogers met lingerie programma

Heb jij lingerie waarbij een uniek droogprogramma gewenst is om dit droog te maken? Via Slimster kun je heel gericht zoeken naar wasdrogers met een uniek droogprogramma voor lingerie. Merken als Bosch en Siemens hebben wasdrogers op de markt die jou voorzien van een dergelijk droogprogramma. Op deze pagina vind je het totale assortiment van Slimster met betrekking tot wasdrogers met een lingerie programma. Wat je ook zoekt, bij Slimster vind je het! Door kieskeurig te vergelijken vind je hier beslist de beste online deal!

5 resultaten
Siemens WQ45G2D7NL
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Siemens WQ45G2D7NL
Geen reviews
€ 879,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Siemens WT43N202NL
Condensdroger , 7 kg , Energieklasse B
Siemens WT43N202NL
Geen reviews
€ 401,-
2 prijzen
Condensdroger
7 kg
Hotpoint NTM1191WKEU
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+
Hotpoint NTM1191WKEU
Geen reviews
€ 780,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Whirlpool W6 D83WB EE
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
Whirlpool W6 D83WB EE
Geen reviews
€ 535,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Siemens iQ500 WQ33G2D1NL
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Siemens iQ500 WQ33G2D1NL
9,6
13 reviews
€ 830,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Wasdrogers met lingerie programma vergelijken

Via Slimster kun je gemakkelijk en snel jouw droger met een uniek lingerie-programma vinden! Op deze pagina vind je ons totaalassortiment wasdrogers met een dergelijk programma. Je kunt ze onderling op gedetailleerd niveau vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je jouw zoekvoorkeuren aanpassen, dan kun je dit doen door het zoekfilter nader in te vullen. Ga in op een interessante deal van een webshop en koop een voordelige wasdroger met programma voor lingerie!

Programma voor lingerie

Lingerie verdient doorgaans een speciale behandeling. Maak je namelijk gebruik van lingerie dat van fijne stoffen is gemaakt, dan wil je niet dat dit in de wasdroger beschadigt. In dat geval kun je kiezen voor een speciale wasdroger met een lingerie-programma. Dankzij dit droogprogramma is een wasdroger in staat jouw lingerie op een productspecifieke wijze droog te krijgen.

Hierdoor zal de stof niet beschadigen en zo goed mogelijk uit de wasdroger komen. Een wasdroger met een speciaal programma voor lingerie geeft dan ook de beste resultaten voor het drogen van lingerie.

  • Beste resultaten voor lingerie
  • Drogen op productspecifieke wijze
Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Meer droger programma's

Naast een programma voor lingerie zijn er nog veel meer speciale droogprogramma’s op de markt die toegespitst zijn op een speciale kledingsoort. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wasdroger met een programma voor wol? Of een model met een programma voor jeans of zijde? We raden je aan een heldere analyse te maken van het type kleren dat je in huis hebt en naar aanleiding van deze productsoorten jouw keuze op te stellen met betrekking tot de wasdroger.