Wasdroger met stoom programma kopen

Wasdrogers met stoom programma

Als je op zoek bent naar een wasdroger met een speciaal stoomprogramma, ben je op deze pagina aan het juiste adres! Slimster heeft alle wasdrogers met een uniek programma voor stomen hier voor je naast elkaar gezet, zodat je ze online kunt vergelijken. Stoomdrogen is een nieuwe trend in de wereld van de wasdrogers en een grote partij als Miele is hier bijvoorbeeld erg actief mee bezig. Door te kiezen voor een wasdroger met een stoomfunctie, komt het wasgoed vrijwel strijkvrij uit de droger. Bekijk het assortiment van Slimster.nl en vind de beste online aanbieding!

4 resultaten
Beko B5T68259M
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Beko B5T68259M
9,3
6 reviews
€ 749,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Asko T608HX.W
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Asko T608HX.W
Geen reviews
€ 1599,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Miele TWR780WP
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR780WP
9,5
3 reviews
€ 2199,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Beko B5T68247W2
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Beko B5T68247W2
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Wasdrogers met stoom programma vergelijken

Via deze pagina van Slimster vergelijk je online wasdrogers met een stoomprogramma. Op deze pagina zie je ons totaaloverzicht met wasdrogers voorzien van deze functie. Wil je jouw zoekopties verscherpen, dan maakt je gebruik van het filtermenu links in beeld. Je kunt per keer maximaal vier modellen op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Zie je een interessant aanbod van een webshop, dan kun je hierop ingaan, zodat je jouw droger snel in huis hebt!

Stoomprogramma droger

Een stoomprogramma is bijzonder handig wanneer je geen liefhebber bent van strijken, want jouw wasgoed komt namelijk voor een groot gedeelte strijkvrij uit de wasdroger. Meestal komt twee kilogram van het wasgoed er zo uit dat een strijkbeurt niet nodig is. Een stoomfunctie is daarnaast handig als je veel was hebt om te drogen.

Daarnaast is het een bijzonder energiezuinig programma, aangezien het een veel hogere temperatuur bereikt terwijl het gebruik maakt van minder energie. Het enige nadeel aan een stoomdroger is dat deze vaak iets duurder is om te kopen. Een stoomdroger is in de regel een condensdroger of warmtepompdroger met een stoomfunctie.

  • Strijkvrij drogen
  • Handig voor grote washoeveelheden
  • Zeer energiezuinig
Beste droger kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasdrogers

Meer droog programma's

Naast een uniek programma voor stomen, zijn er nog veel meer droogprogramma’s in de wereld die het drogen een stuk gemakkelijker maken. Voor specifieke kleding kun je gebruik maken van programma’s als zijde (delicaat), jeans, lingerie of bijvoorbeeld sport. Je kunt daarnaast gaan voor een kort/snel-programma, een programma voor extra droog of eentje voor kastdroog. Heb je wollen kleding, dan maak je gebruik van het programma voor wol en wil je extra op jouw energiekosten besparen, dan ga je voor een eco-programma.