Wasdroger met kussens programma kopen

Wasdrogers met kussens programma

Ben jij op zoek naar een droger die een speciaal programma heeft voor kussens? Via deze pagina van Slimster vind je onze selectie wasdrogers met een programma voor het drogen van een kussen. Je zult er misschien versteld van staan dat een kussen geschikt is voor de droger, maar door gebruik te maken van de juiste luchtstromen weten sommige wasdrogers er in te slagen kussens op een gezonde wijze te drogen.

Ze geven jouw kussens de beste behandeling, zodat de kussens niet zullen beschadigen en na het drogen weer potsierlijk om de bank kunnen liggen. Bekijk alle wasdrogers met kussens programma en vind de beste online aanbieding!

4 resultaten
Siemens WQ45G2D7NL
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Siemens WQ45G2D7NL
Geen reviews
€ 879,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Hotpoint NTM1191WKEU
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+
Hotpoint NTM1191WKEU
Geen reviews
€ 763,-
2 prijzen
Warmtepompdroger
9 kg
Miele TWR780WP
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR780WP
9,5
3 reviews
€ 2199,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Siemens iQ500 WQ33G2D1NL
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Siemens iQ500 WQ33G2D1NL
9,5
11 reviews
€ 769,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Wasdrogers met kussens programma vergelijken

Wil je wasdrogers online vergelijken die een programma voor kussens hebben? Via Slimster.nl doe je het snel! Op deze pagina zie je ons totale aanbod wasdrogers met een kussen-programma. Je kunt de modellen onderling op gedetailleerd niveau vergelijken. Maak ook gebruik van ons filtermenu, zodat je de wasdrogers kunt filteren op kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Door deals van webshops te vergelijken vind je snel de wasdroger die jij zoekt. Slimster helpt jou besparen!

Droogprogramma voor kussens

Het is waar: sommige wasdrogers maken gebruik van een speciaal programma voor kussens. Met behulp van dergelijke wasdrogers kun je ieder kussen op een speciale wijze droogmaken, zonder dat hierbij beschadigingen optreden. Het moet overigens gezegd worden dat er op dit moment nog vrij weinig modellen op de markt zijn die gebruik maken van dit handige programma en dat dergelijke wasdrogers op dit moment ook nog gemiddeld gezien wat duurder zijn. Koop je een wasdroger met een kussen-programma, dan weet je zeker dat je ook geniet van vele andere handige programma’s.

Op dit moment vind je een programma voor kussens vaak op AEG wasdrogers, Bosch drogers en Siemens wasdrogers. Uiteraard vergelijk je ook andere merken drogers bij Slimster!

Op zoek naar de beste wasdroger van dit jaar?
Beste wasdrogers

Meer droger programma's

En wat voor droogprogramma’s zijn dat dan precies? Wel nu, de nieuwste wasdrogers maken gebruik van unieke programma’s voor specifieke kledingstukken. Denk hierbij aan een uniek programma voor jeans, lingerie of voor sport-kleding. Ook als je delicate stoffen hebt, vind je hier dikwijls een speciaal droogprogramma voor. Jouw specifieke kleding op een productspecifieke wijze drogen is een aanrader, maar we raden je tevens aan dit trucje te herhalen bij jouw wasprogramma. Zo zorg je ervoor dat jouw kleding niet alleen goed wordt gedroogd, maar ook perfect wordt gewassen.