• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Wassenaar

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Wassenaar

Muur, schilder klaar maken. Graag contact alleen via de mail.

Collegiantenstraat, Rijnsburg

stucen van 50m2 betonwand, en 30m2 gipsplaatplafond

Van Polanenpark, Wassenaar

Niet alle wanden moeten gesausd worden. 1 wand woonkamer en van alle 3 de slaapkamers 1 wand dus 4 totaal

Agneshove, Voorhout

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Wassenaar

Wilt u een stukadoor inhuren om uw woning weer in topconditie te brengen? Dan bent u op zoek naar een stukadoor die elke klus perfect aan kan. Alleen een stucadoorsbedrijf met jarenlange ervaring kan ervoor zorgen dat uw woning perfect gestuct wordt. De grote variatie aan huizen in Wassenaar moet voor een ervaren stukadoor dan ook geen probleem zijn. Daarom zit u bij de stukadoors van Stukadoors.com altijd goed. Wij werken samen met stukadoors met een jarenlange ervaring, waarbij kwaliteit, service en de laagste prijs doorslaggevend is geweest om door onze selectie te komen. U kunt bij deze stucadoorsbedrijven tot 45% op uw offerte besparen.

Diverse technieken voor het stuken

De grote variatie aan woningen in Wassenaar vereisen diverse technieken om uw wanden weer glad en egaal te maken. Onze stukadoors zijn werkzaam bij ervaren stukadoorsbedrijven en beheersen het spuitwerk, stucwerk en het pleisterwerk om uw wanden onder handen te nemen. Hierdoor is elke klus door onze stukadoors uit te voeren. Voor kleine oneffenheden is spuitwerk zeer geschikt. Door middel van de spackspuit wordt er een klein laagje over uw wanden gespoten, wat in meerdere kleuren mogelijk is. Stucwerk en pleisterwerk is geschikt voor grotere oneffenheden en maken de weg vrij voor onder andere sierpleisters voor de perfecte afwerking van uw wanden. Denk hierbij aan sierpleisters als spachtelputz en schuurwerk.

Gratis offertes in Wassenaar

Wilt u zelf ervaren hoeveel geld u kunt besparen op uw stucwerk door te kiezen voor Stukadoors.com? Via het onderstaande formulier vraagt u direct 5 gratis offertes aan. Deze offertes worden u vrijblijvend toegezonden door stukadoors uit de regio Wassenaar. Naast deze 5 gratis offertes is deskundig advies van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf aan huis ook mogelijk. Zo worden de mogelijkheden met u besproken om samen tot de beste oplossing te komen. Voor topkwaliteit stucwerk tegen de laagste prijzen moet u ook in Wassenaar bij Stukadoors.com zijn. Vraag direct uw 5 gratis offertes aan!

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Wassenaar

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal