• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Ridderkerk

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Ridderkerk

Wij willen graag op ons bestaande aanrechtblad en achterwand in de keuken (van multiplex met een fineer...

Jan Meertensstraat, Rotterdam

Nieuw op te leveren appartement in juni/juli in Katendrecht (Fenix 1). Groot 120 m2, 2.80m hoog, inclusief...

Delistraat, Rotterdam

heb een badkamer 200x200x260 wil gedeeltelijk tadelakt en vloer de rest tegels.

Karl Marxstraat, Rotterdam

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Ridderkerk

Bent u onlangs in een nieuw woning getrokken en valt de afwerking van de muren en plafonds nogal tegen? Of zijn de muren in uw oude woning echt aan een opknapbeurt toe? Een simpele ingreep van een stucadoorsbedrijf in uw regio kan de oneffenheden weer glad en egaal maken. Voor de regio Ridderkerk zit u voor het stuken van uw wanden, plafonds en buitenmuren altijd goed bij de experts van Stukadoors.com. Wij hebben onze stukadoors speciaal geselecteerd aan de hand van enkele criteria. Jarenlange ervaring en uitstekend vakmanschap, gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en de laagste prijzen maken deze stucadoorsbedrijven uiterst geschikt voor uw opdracht. Voldoen de stukadoors aan deze eigenschappen? Dan kunnen ze geselecteerd worden door Stukadoors.com. Bij ons vindt u altijd de beste stukadoors voor de goedkoopste prijs! Bespaar ook tot 45% op uw offerte.

De gebruikte technieken

Er zijn 3 manieren om wanden weer glad en egaal te maken. Voor het stuken van wanden met kleine oneffenheden is spuitwerk zeer geschikt. Hierbij wordt er een klein laagje over de wanden gespoten met de zogenaamde spackspuit. Voor nieuwbouwwoningen is deze methode meestal voldoende en het is zeker ook de goedkoopste manier van stuken. De meest bekende methode is stucwerk, wat nauw samenhangt met pleisterwerk. De techniek van beide methodes is hetzelfde, maar het gebruikte mortel is anders. Pleisterwerk is net als stucwerk geschikt voor wanden en plafonds, maar kan ook gebruikt worden voor buitenmuren. Ook is de afwerking met sierpleisters als spachtelputz of schuurwerk meestal beter te plaatsen in combinatie met pleisterwerk. Meer over de verschillende technieken leest u op de pagina Verschillen.

Gratis offertes in Ridderkerk

Wij werken samen met meerdere stukadoors die werkzaam zijn bij stukadoorsbedrijven uit de regio Ridderkerk. Wilt u onze lage prijzen zelf ervaren? Vraag dan gelijk 5 gratis en geheel vrijblijvende offertes aan via het onderstaande formulier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Een adviseur kan bij u thuis komen om alle mogelijkheden met u te bespreken. Vraag nu gratis en vrijblijvend uw 5 gratis offertes in Ridderkerk aan.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Ridderkerk

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal