• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 197.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Ridderkerk

Vergelijk 646 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Ridderkerk

We zijn aan het uitbouwen en het nieuwe stuk + het gehele plafond willen we lagen stucen.

Wolbersstraat, Ridderkerk

Er zit nu boerenpleister op de muur . En willen nu een gladde muur.

Aldendrielpad, Rotterdam

het betreft het stucken van een verlaagd plafond, cinewall en inloopkast

Dintelstraat, Ridderkerk

Stukadoor offerte

Woning laten stucen in Ridderkerk

Ben je onlangs in een nieuw woning getrokken en valt de afwerking van de muren en plafonds nogal tegen? Of zijn de muren in jouw oude woning echt aan een opknapbeurt toe? Een simpele ingreep van een stucadoorsbedrijf in jouw regio kan de oneffenheden weer glad en egaal maken. Voor de regio Ridderkerk zit je voor het stuken van de wanden, plafonds en buitenmuren altijd goed bij de experts van Slimster. Wij hebben onze stukadoors speciaal geselecteerd aan de hand van enkele criteria. Jarenlange ervaring en uitstekend vakmanschap, gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en de laagste prijzen maken deze stucadoorsbedrijven uiterst geschikt voor jouw opdracht. Benieuwd naar alle mogelijkheden en stukadoors prijzen in Ridderkerk? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

De gebruikte stucwerk technieken

Er zijn 3 manieren om wanden weer glad en egaal te maken. Voor het stuken van wanden met kleine oneffenheden is spuitwerk zeer geschikt. Hierbij wordt er een klein laagje over de wanden gespoten met de zogenaamde spackspuit. Voor nieuwbouwwoningen is deze methode meestal voldoende en het is zeker ook de goedkoopste manier van stuken. De meest bekende methode is stucwerk, wat nauw samenhangt met pleisterwerk. De techniek van beide methodes is hetzelfde, maar het gebruikte mortel is anders. Pleisterwerk is net als stucwerk geschikt voor wanden en plafonds, maar kan ook gebruikt worden voor buitenmuren. Ook is de afwerking met sierpleisters als spachtelputz of schuurwerk meestal beter te plaatsen in combinatie met pleisterwerk.

Besparen op jouw stucwerk klus in Ridderkerk?

Laagste prijs stukadoor Ridderkerk

Wij werken samen met meerdere stukadoors die werkzaam zijn bij stukadoorsbedrijven uit de regio Ridderkerk. Wil jij onze lage prijzen zelf ervaren? Vraag dan gelijk 5 gratis en geheel vrijblijvende offertes aan via het offerte formulier. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Een adviseur kan bij je thuis komen om alle mogelijkheden met jou te bespreken. Vraag nu gratis stukadoor offertes in Ridderkerk aan via Slimster en bespaar tot wel 45% op de totale kosten!

Vergelijk 646 stukadoorsbedrijven in regio Ridderkerk

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal