• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Den haag

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Den Haag

Keuken, gedeelte van 1.2m2 bij 1.4 m2 is zacht/broos geworden door lekkage. Afzuigkap bevestigingen laten...

Druivenstraat, 's-Gravenhage

Beton Ciré in badkamer, op 25m2 muur en 6m2 vloer. Het betreft een houten ondervloer. Wat is de beste...

Sir Winston Churchillln, Rijswijk

We willen onze kleine badkamer en wc (aparte ruimte) in een betonlook. Betonstuc is prijzig zover wij...

Laan van Nieuw Oosteinde, Voorburg

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Den Haag

Den Haag kent vele soorten woningen. Van oude arbeiderswoningen tot nieuwbouwwijken. In welk type woning u ook woont, er komt een moment dat de muren oneffenheden beginnen te vertonen. Hierdoor krijgt uw woning gelijk een gedateerde sfeer, zowel op de wanden en de plafonds, als bij oneffenheden aan muren aan de buitenkant van uw woning. Wilt u uw woning weer in topconditie brengen? Kies dan in Den Haag voor de stukadoors van Stukadoors.com. Wij werken samen met specialisten van stukadoorsbedrijven uit heel Nederland en België waarbij we vakmanschap en de laagste prijzen hoog in het vaandel hebben staan. Zij maken uw muren weer glad en egaal en leveren een perfecte afwerking met onze sierpleisters. Kies voor een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Den Haag.

Stucwerk voor elke situatie

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij stuken in elke situatie. Hier gebruiken we 3 verschillende methodes voor: pleisterwerk, stucwerk en spuitwerk. Afhankelijk van de diepte van de oneffenheden, de uiteindelijke afwerking en de locatie is er altijd een methode geschikt voor uw wanden en plafonds. U kunt na het stuken natuurlijk zelf de muren verder bewerken, maar wij leveren ook een groot scala aan sierpleisters om uw muren gelijk af te werken. Bij ons vindt u onder andere sierpleisters als spachtelputz en schaafwerk. Al uw wensen zijn door ons uit te voeren, ook als u kiest voor een betonlook of voor barokpleister.

Gratis offertes in Den Haag

Bent u benieuwd waarom vele mensen in Nederland en België hebben gekozen voor een stucadoorsbedrijf via Stukadoors.com? Vraag direct via het onderstaande formulier 5 gratis offertes aan van stukadoors die werkzaam zijn bij stucadoorsbedrijven uit de regio Den Haag. Zo kunt u direct onze lage prijzen ervaren. Deze offertes worden u geheel vrijblijvend toegestuurd. Indien u dit wenst kan een adviseur aan huis komen om alle mogelijkheden met u te bespreken. Geef uw woning in Den Haag een nieuwe uitstraling met ons vakmanschap voor de laagste prijs van Stukadoors.com.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Den Haag

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal