• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 120.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Den haag

Vergelijk 479 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Den Haag

Graag een offerte voor het glad stucen van de muren en plafonds op de eerste verdieping.

Horsterweg, Ermelo

Let op: het gaat om een Badkamervloer inclusief douche gedeelte, Deze stond echter niet bij het keuz

Winde, Zeewolde

Het is appartement nieuwbouw waterfront “de Wachter” Uitvoering muren tussen 10 en 14 Juni. Opleveri

Chansondreef, Harderwijk

Stukadoor offerte

Goedkope stukadoors in Den Haag

Den Haag kent vele soorten woningen. Van oude arbeiderswoningen tot nieuwbouwwijken. In welk type woning je ook woont, er komt een moment dat de muren oneffenheden beginnen te vertonen. Hierdoor krijgt jouw woning gelijk een gedateerde sfeer, zowel op de wanden en de plafonds, als bij oneffenheden aan muren aan de buitenkant van de woning. Wil je jouw woning weer in topconditie brengen? Kies dan in Den Haag voor de stukadoors van Slimster. Wij werken samen met specialisten van stukadoorsbedrijven uit heel Nederland en België waarbij we vakmanschap en de laagste prijzen hoog in het vaandel hebben staan. Zij maken jouw muren weer glad en egaal en leveren een perfecte afwerking met sierpleisters. Benieuwd naar alle mogelijkheden en stucwerk prijzen in Den Haag? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

Op zoek naar een goedkope stukadoor in Den Haag?

Stucwerk voor elke situatie

Door jarenlange ervaring kunnen onze stukadoors stuken in elke situatie. Hier gebruiken ze 3 verschillende methodes voor: pleisterwerk, stucwerk en spuitwerk. Afhankelijk van de diepte van de oneffenheden, de uiteindelijke afwerking en de locatie is er altijd een methode geschikt voor jouw wanden en plafonds. Je kunt na het stuken natuurlijk zelf de muren verder bewerken, maar wij leveren ook een groot scala aan sierpleisters om jouw muren gelijk af te werken. Bij onze geselecteerde stukadoors vind je onder andere sierpleisters als spachtelputz en schaafwerk. Al jouw wensen zijn door hun uit te voeren, ook als je kiest voor een betonlook of voor barokpleister.

Meer weten over alle beschikbare stucwerk varianten?

Gratis offertes in Den Haag

Ben jij benieuwd waarom vele mensen in Nederland en België hebben gekozen voor een stucadoorsbedrijf via Slimster? Vraag direct via het offerte formulier 5 gratis offertes aan van stukadoors die werkzaam zijn bij stucadoorsbedrijven uit de regio Den Haag. Zo kun je direct onze lage prijzen ervaren. Deze offertes worden jou geheel vrijblijvend toegestuurd. Indien je dit wenst kan een adviseur aan huis komen om alle mogelijkheden met jou te bespreken. Geef jouw woning in Den Haag een nieuwe uitstraling met vakmanschap voor de laagste prijs van Slimster.

Vergelijk 479 stukadoorsbedrijven in regio Den Haag

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal