• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 150.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Alphen aan den rijn

Vergelijk 602 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Alphen aan den Rijn

Stucwerk voor plaatsing keuken (week 10), afwerken wanden en plafond. Als het lukt zouden we graag h

Loevestein, Alphen aan den Rijn

het zijn alle wanden gyroc blokken en 2 betonnen prefab buiten muren en graag het gehele appartement

Aziëlaan, Alphen aan den Rijn

Reparatie of vervanging van sierstucwerk in de gang

Havenstraat, Alphen aan den Rijn

Stukadoor offerte

Stucwerk in Alphen aan den Rijn

Zijn jouw wanden en plafonds in de loop der tijd beschadigd geraakt en ben je daardoor op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief stucadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn? Een kleine ingreep kan jouw woning in Alphen aan den Rijn er direct weer als nieuw uit laten zien, zowel binnen als buiten. Wij werken nauw samen met de beste stukadoors van diverse stukadoorsbedrijven uit Nederland. Deze zijn speciaal geselecteerd op vakmanschap en de laagste prijzen. Hierdoor zit je bij Slimster altijd goed. Zij maken jouw wanden en plafonds niet alleen egaal en glad, maar leveren ook een perfecte afwerking met een ruime keuze uit sierpleisters. Ga je voor een korrelige structuur als spachtelputz of wil je liever schuurwerk? Welke afwerking je ook kiest, jouw wensen staan altijd centraal. Benieuwd naar alle mogelijkheden en stucwerk prijzen? Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale vakmensen!

Stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk?

De mogelijkheden om te stuken zijn vandaag de dag erg groot te noemen. De meest bekende is het gewone stucwerk. Deze methode is echter vooral voor binnenshuis geschikt. Soms is stuken echter niet nodig en kan spuitwerk ook voldoende zijn. Met de zogenaamde spackspuit wordt er een klein laagje over de muren gespoten. Deze methode werkt prima voor kleine oneffenheden, maar de mogelijkheden voor de afwerking zijn beperkter. Als laatste is daar het pleisterwerk. Deze methode is geschikt voor muren binnenshuis en buitenshuis. De afwerking met sierpleister is ook zeer geschikt over het aangebrachte pleisterwerk. De bij Slimster aangesloten stukadoors uit Alphen aan den Rijn zijn ervaren in alle methoden van stukadoren.

Zoek jij een ervaren stukadoor in Alphen aan den Rijn?

Laagste prijs stukadoor Alphen aan den Rijn

Woon jij in de regio Alphen aan den Rijn en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw muren, keuken of zelfs badkamer? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stukadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw huis stuken op maat. Door gebruik te maken van Slimster kun je veel geld besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 602 stukadoorsbedrijven in regio Alphen aan den Rijn

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal