• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 162.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Hengelo

Vergelijk 617 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Hengelo

Het betreft een winkelpand, graag de goedkoopste stuc mogelijkheid, er zit stuc op maar is niet rech

Stationsstraat, Ermelo

Oppervlakte is een schatting en alleen van de woonkamer de rest van het huis moet ook nog

Baanweg, Harderwijk

Klein kamertje een wand is waar behang zat 2 andere muurtjes zit gipsplaten op

Zandvoortweg, Baarn

Stukadoor offerte

Betrouwbare stukadoor in Hengelo

Je zoekt een stucadoorsbedrijf in Hengelo? Dat kan! In Twente en omstreken is Slimster te vinden, zo ook in de gemeente Hengelo. Dus ben je op zoek naar een stukadoor dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Onze stukadoorsbedrijven kunnen door jarenlange ervaring verschillende soorten stuktechnieken implementeren. Zo zijn onze specialisten instaat om structuurpleisters (sierpleisters) aan te brengen, maar ook het afleveren van glad stucwerk op de muren (sausklare pleister) is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag hier gratis stucwerk offertes aan een vind de beste aanbieding!

Soorten stucwerk

Er is tegenwoordig enorm veel mogelijk als het gaat om stucwerk. Afhankelijk van jouw wensen, het gekozen materiaal en de grootte van het te stucen oppervlakte (in m2) wordt de prijs bepaald. Heb je een kleiner budget? Dan kun je kiezen voor spackspuitwerk, spachtelputz of rustiekputz. Wil je een luxere uitstraling? Dan kun je eens kijken naar Italiaans sierpleister, tadelakt of microbeton. Deze soorten stucwerk zijn echter wel duurder. Weet jij niet zeker wat je wilt? Laat je adviseren over alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk in Hengelo?

Laagste prijs stukadoors Hengelo

Het is voor ons lastig om jou te voorzien van een perfect op maat afgestemde prijsopgave. Een hoop elementen beïnvloeden de uiteindelijke factuurprijs zoals het aantal onzuiverheden, maar ook de keuze van afwerken speelt een belangrijke rol. Om jou toch een idee te geven wat je ongeveer kwijt bent hebben wij een indicatieve prijslijst opgesteld. Wil je liever een concrete prijs weten? Vraag dan gratis stukadoor offertes aan via Slimster en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit.

Vergelijk 617 stukadoorsbedrijven in regio Hengelo

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal