• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Hengelo

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Hengelo

Zomer 2019 nieuwe uitbouw voor badkamer op begane grond. Plafond is ongeveer 250x400 cm

Ottoweg, Hengelo

Stuken van muren op de begaande grond. Het is de bedoeling dat er direct op het stucwerk geschilderd...

Piet Heinstraat, Hengelo

Het gaat om een aantal plantenborders. Deze moeten wit gestuct worden. Gaat om ongeveer 32 m2.

Tuinlaan, Borne

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Hengelo

U zoekt een stucadoorsbedrijf in Hengelo? Dat kan! In Twente en omstreken is Stukadoors.com ook te vinden, zo ook in de gemeente Hengelo. Dus bent u op zoek naar een stukadoor dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Onze stukadoorsbedrijven kunnen door jarenlange ervaring verschillende soorten stuktechnieken implementeren. Zo zijn onze specialisten instaat om structuurpleisters (sierpleisters) aan te brengen, maar ook het geheel glad afleveren van de muren (sausklare pleister).

Door de vele opties waaruit u kunt kiezen wordt het u niet gemakkelijk gemaakt. Wij willen u graag helpen bij deze beslissing. Vraag een gratis offerte aan voor een adviesgesprek of prijsindicatie. Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar de verschillende opties en u adviseren welke het meest geschikt is voor uw situatie. Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte van een stukadoorsbedrijf in uw regio. En ontvang tot wel vijf offertes tegelijk om de prijzen met elkaar te kunnen vergelijken.

Stukadoor prijzen Hengelo

Het is voor ons lastig om u te voorzien van een perfect op maat afgestemde prijsopgave. Een hoop elementen beïnvloeden de uiteindelijke factuurprijs zoals het aantal onzuiverheden, maar ook de keuze van afwerken speelt een belangrijke rol. Om u toch een idee te geven wat u ongeveer kwijt bent hebben wij een indicatieve prijslijst opgesteld.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Hengelo

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal