• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Heerlen

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Heerlen

Het betreft het spuiten van het plafond in 2 slaapkamers. De totale grootte betreft ca. 24m2

Vredeshofje, Kerkrade

Plafond latex spuiten (ondergrond zijn gipsplaten). Muren spack en afmessen (zijn gelijmde ytong blokken)

Ailbertuslaan, Kerkrade

Oude keuken gaat er uit en de muren moeten recht gemaakt worden en de hoeken haaks, voor de nieuwe keuken...

Onderste Puth, Puth

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Heerlen

In de omgeving van Heerlen zijn onze specialisten ook te vinden. De stukadoorsbedrijven die bij Stukadoors.com zijn aangesloten zijn namelijk verspreid over het gehele land. In de provincie Limburg zijn de experts van Stukadoors.com al enkele jaren te vinden. Door deze ervaring zijn wij instaat om meerdere technieken uit te voeren. Denk hierbij aan het pleisteren van uw muren en plafond, maar ook voor stucwerk buiten de woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze experts zijn instaat om uw gehele woning te voorzien van pleister- en stucwerk. De methodes die zij hiervoor gebruiken verschillen per situatie. Zo hebben muren van nieuwbouwwoningen minder onzuiverheden en zijn daardoor gemakkelijker te bewerken, waardoor de spacktechniek uitkomst biedt. Met professionele apparatuur zullen onze specialisten in een enkele dag uw kamer geheel kunnen voorzien van een egaal stucwerk.

Door de weinige manuren is het ook een zeer voordelige optie. Woningen met een ouder karakter hebben zwaarder geschut nodig, zo gebruiken onze stukadoors meestal pleisterwerk om onzuiverheden en scheuren te herstellen.

Gratis Offerte

Wilt u weten welk pleisterwerk voor uw situatie de juiste is? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij verschillende stukadoorsbedrijven in uw regio via het onderstaande formulier en ontdek welk stukadoorsbedrijf het beste bij u past. We zullen u voorzien van informatie en wanneer u dat wenst van een persoonlijke adviseur die samen met u de opties zal doornemen. Hierdoor zal u geen spijt krijgen van de beslissing die u neemt.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Heerlen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal