Hoekwoning uitbouwen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Woon je in een hoekhuis en ben je op zoek naar meer ruimte? Een hoekwoning is vaak al ruimer dan een rijtjeshuis, maar met een uitbouw kan je nog meer extra ruimte creëren. Het voordeel van een hoekwoning is dat je ook de zijkant van het huis kunt uitbouwen.

Mogelijkheden hoekwoning uitbouwen

Kosten uitbouw hoekwoning

De kosten van een uitbouw aan een hoekwoning kunnen variëren. De uitbouw prijzen worden bepaald door verschillende factoren, zoals de afmetingen van de uitbouw, de materiaalkeuze en de afwerking. Laat je de uitbouw casco opleveren of al helemaal afwerken? Bij een volledige afwerking neemt de specialist ook zaken zoals het stucwerk voor zijn rekening. We hebben de algemene uitbouw-prijzen op een rijtje gezet. Liever de exacte prijs van de uitbouw aan jouw hoekwoning weten?

Uitbouw specialisten vergelijken?
Uitbouw offerte
uitbouw zijkant hoekwoning
Meer voorbeelden bekijken?
Uitbouw inspiratie

Hoekwoning slim uitbouwen

Het grote voordeel van een hoekwoning ten opzichte van een tussenwoning, is dat je ook aan de zijkant kan bouwen. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden wat betreft het uitbouwen van je woning. Ga bijvoorbeeld voor een dubbele aanbouw, laat een garage aan je hoekhuis plaatsen of realiseer een kantoor aan huis.

aanbouw hoekhuis

Vergunning nodig voor uitbouw aan hoekwoning?

Bij een hoekwoning heb je meer ruimte om een uitbouw te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld aan de zijkant van de woning bouwen. Voor het uitbreiden aan de zij- of achterkant heb je in bepaalde gevallen wel een vergunning nodig. En voor een uitbouw aan de voorzijde van de woning is altijd een omgevingsvergunning vereist. Wat zijn de voorwaarden en kosten van deze bouwvergunning?

Uitbouw aan hoekwoning laten plaatsen door vakman

Het plaatsen van een uitbouw brengt de nodige kosten met zich mee. Laat je de uitbouw traditioneel plaatsen op locatie, zodat je jouw hoekwoning volledig op maat kunt uitbouwen? Of ga je liever voor een prefab uitbouw, om geld en tijd te besparen? De vakmannen in het Slimster-netwerk kunnen de uitbouw van jouw wensen realiseren. Weet je nog niet wat je wilt? Laat je dan vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden.

Slim besparen op je nieuwe uitbouw
Je kan handig besparen door de hulp van een regionale specialist in te schakelen. Zo houd je namelijk de reiskosten van de vakman in de hand.

Beste deal voor nieuwe uitbouw hoekwoning vinden

Hoekwoning uitbouwen

Wil je jouw hoekwoning vergroten met een uitbouw? Schakel de hulp in van een vakkundig bouwbedrijf, door gratis offertes aan te vragen via Slimster. Je komt in contact met regionale bedrijven en vergelijkt zelf de prijsoffertes met elkaar. Zo vind je eenvoudig en snel de beste deal. En bespaar je tot wel 45%.

1247 aannemers vergelijken

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis uitbouw offertes?
Geheel vrijblijvend
Hoekwoning uitbouwen