• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Vrijstaande woning uitbouwen

  Vrijstaande woning uitbouwen

  Uitbouw offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Heb je een vrijstaande woning? Dan heb je vaak veel ruimte in en rondom de woning. Toch kan je ervoor kiezen om de woning verder te vergroten of verbeteren met een aanbouw. Je hebt veel mogelijkheden voor een aanbouw, omdat je minder rekening hoeft te houden met je buren dan bij een tussenwoning.

  Mogelijkheden vrijstaand huis uitbouwen

  Kosten uitbouw vrijstaande woning

  Wil je een uitbouw aan je vrijstaande huis laten bouwen? De prijs van een uitbouw kan flink variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de afmetingen van de uitbouw, de soort uitbouw en de afwerking. Ga je voor een casco afwerking of laat je de uitbouw volledig afwerken? Al deze factoren zijn van invloed op de prijzen. We hebben een indicatie van de algemene uitbouw prijzen voor je op een rijtje gezet. Wil je toch liever de exacte prijs weten?

  Vrijstaande woning uitbouwen
  Meer inspiratie opdoen?

  Voordelen van vrijstaand huis vergroten

  Het voordeel van een vrijstaande woning is dat je veel mogelijkheden hebt om een uitbouw te plaatsen. Je kunt een uitbouw voor, naast of achter het huis plaatsen. Liever de hoogte in? Laat dan een dakkapel, nokverhoging of dakopbouw plaatsen.

  Vergunning voor uitbouw vrijstaande woning

  Voordat je een uitbouw mag plaatsen, moet je aan vele richtlijnen en voorwaarden voldoen. In sommige gevallen heb je ook een vergunning nodig. Bij een vrijstaande woning is de kans groter dat je zonder vergunning mag bouwen; je hebt namelijk meer ruimte voor het plaatsen van een uitbouw dan bijvoorbeeld bij een tussenwoning.

  Alles weten over vergunningen?
  uitbouw vrijstaand huis

  Uitbouw aan vrijstaand huis plaatsen door vakman

  Een uitbouw aan een vrijstaande woning is een flinke investering. Je wilt dus dat deze woninguitbreiding goed gebeurt. Bij Slimster vind je vakmannen die ervaren en betrouwbaar zijn, en in jouw regio werken. Door offertes te vergelijken van meerdere vakmannen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

  Voordelen vakmannen bij Slimster

  • Snelle en correcte plaatsing
  • Garantie na plaatsing
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Regelt bouwtekening en vergunning
  • Ruimt bouwafval op

  Beste deal vinden voor nieuwe aanbouw aan vrijstaand huis

  Ben je op zoek naar een ervaren aanbouw specialist, die je kan helpen met het uitbouwen van je woning? Vraag gratis en vrijblijvend aanbouw offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Vergelijk de prijsopgaven en beslis welke vakman het beste bij je past.

  Direct 762 aannemers vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal