Jaren 30 woning aanbouw

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

In Nederland zijn er nog steeds veel woningen uit de jaren dertig van de twintigste eeuw te vinden. Een uitbouw aan deze woning gebeurt vaak in dezelfde stijl, maar kan natuurlijk ook juist een contrasterende uitstraling hebben.

Populaire uitbouw voor jaren 30 huis

Kosten uitbouw jaren 30 woning

Wil je een uitbouw aan je jaren 30 woning laten plaatsen? De uitbouw prijzen kunnen variëren; ze zijn namelijk afhankelijk van de afmetingen van de uitbouw, maar ook van het materiaal en de afwerking. Ben je benieuwd wat een nieuwe uitbouw jou gaat kosten? Bekijk dan de algemene aanbouw prijzen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wil je liever de exacte prijs weten?

Jaren 30 huis uitbouwen?
Uitbouw offerte
Nieuwbouw in jaren 30 stijl
Tegenwoordig worden er veel woningen gebouwd met een jaren 30 uitstraling. Door de uitbouw in dezelfde stijl te plaatsen, creëer je eenheid.
jaren 30 uitbouw
Meer inspiratie opdoen?
Uitbouw voorbeelden

Wat is de jaren 30 stijl?

De bouwstijl uit de jaren dertig is een combinatie van romantische en klassieke kenmerken, zoals:

  • Glas-in-lood
  • Royale dak en geveloversteken
  • Fraaie entreepartijen
  • Bijzondere vormgeving van kozijnen en ramen
  • Veel details
  • Paneeldeuren

Moderne uitbouw technieken

Een jaren 30 woning heeft ook enkele mindere kanten. Een verouderde woning is van zichzelf niet goed geïsoleerd, tocht en heeft enkel glas. Maar deze punten kan je natuurlijk aanpakken tijdens een verbouwing. Op deze manier hebben je woning en uitbouw een jaren 30 uitstraling, maar dan wel volgens de moderne standaarden.

Vergunning nodig voor uitbouw?

Het is soms mogelijk om zonder vergunning een uitbouw te plaatsen aan een jaren 30 huis. Maar plaats je een erker aan de voorkant? Dan heb je altijd een vergunning nodig.

Jaren 30 uitbouw aan huis plaatsen door vakman

Wil je jouw woning voorzien van een jaren 30 uitbouw? Schakel dan de hulp in van een ervaren vakman. We raden je aan om altijd meerdere bedrijven te vergelijken voordat je met iemand in zee gaat. Het uurtarief van vakmannen kan namelijk flink variëren en zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Besparen op voorrijkosten
Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Op deze manier houd je de voorrijkosten in de hand.

Beste deal vinden voor nieuwe jaren 30 uitbouw

Jaren 30 woning aanbouw

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw plaatsen? Vraag gratis aanbouw offertes aan en ontdek de 4 beste regionale bedrijven. Door deze specialisten te vergelijken, vind je zelf eenvoudig en snel de beste deal voor je uitbouw. Je beslist zelf welk bedrijf je in de arm neemt. Zo weet je wat je in huis haalt en bespaar je ook nog eens op de kosten.

Direct 1247 aannemers vergelijken

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis uitbouw offertes?
Geheel vrijblijvend
Jaren 30 woning aanbouw