• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Tussenwoning uitbouwen

  Tussenwoning uitbouwen

  Uitbouw offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Woon je in een tussenwoning en wil je meer ruimte? Vaak heeft een rijtjeswoning weinig ruimte rondom het huis en er kan alleen aan de voorkant en achterkant worden aangebouwd. Toch kan je ook een tussenwoning op verschillende manieren vergroten.

  Mogelijkheden tussenwoning uitbouwen

  Wat kost een tussenwoning uitbouw?

  Wil je jouw tussenwoning vergroten? De prijs van een uitbouw is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze en afmetingen van de uitbouw. Ook de montage speelt een rol wat betreft de kosten. We hebben een indicatie van de algemene uitbouwprijzen op een rijtje gezet. Toch liever de exacte prijs weten?

  Uitbouw aan tussenwoning plaatsen?
  uitbouw tussenwoning achterkant
  Meer inspiratie opdoen?

  Rijtjeshuis uitbouwen door ervaren vakman

  Er is vaak geen grote uitbouw mogelijk bij een rijtjeswoning, door het gebrek aan ruimte rondom de woning. Toch kan ook een kleine uitbouw al veel voordelen opleveren. Zo stijgt de waarde van je woning en vergroot je de leefruimte in huis. Heb je een diepe tuin? Laat dan een serre of uitbouw aan de achterkant van de woning plaatsen. Of bouw een erker voor meer ruimte aan de voorkant van het huis.

  Vergunning nodig bij uitbouw aan rijtjeswoning?

  Om een uitbouw te mogen plaatsen aan een rijtjeshuis heb je in bepaalde gevallen een vergunning nodig. Aan de voorkant van de woning is altijd een omgevingsvergunning vereist. Aan de zij- en achterkant kan een uitbouw soms vergunningsvrij worden geplaatst, maar alsnog moet er voldaan worden aan richtlijnen en voorwaarden.

  Plaatsing van uitbouw aan tussenwoning

  Het vergroten van een tussenwoning kan op verschillende manieren. Een vakman kan een uitbouw plaatsen die al in de fabriek is voorgeproduceerd: de prefab aanbouw. Deze optie is het meest populair bij rijtjeswoningen, aangezien je niet altijd veel ruimte hebt voor maatwerk. Wil je wel een uitbouw op maat laten maken? Ga dan voor een traditionele uitbouw.

  Bespaar op reis- en afvoerkosten Laat de aanbouw plaatsen door een regionale specialist en houd de reiskosten in de hand. Door ook zelf het afval af te voeren, bespaar je nog meer op de kosten.

  Beste deal vinden voor aanbouw aan tussenwoning

  Op zoek naar een ervaren aannemer voor het vergroten van je rijtjeswoning? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn op basis van prijs en kwaliteit. Je beslist uiteindelijk zelf welke vakman jouw opdracht krijgt.

  Direct 762 aannemers vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal