• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Mechelen

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Mechelen

  oude geschildere trap die gerenoveerd of volledig vernieuwd zou moeten worden (geen idee wat het bes

  Assesteenweg, Lennik

  Graag een offerte voor een trap met 16 tredes. We opteren voor een witte trap (tredes + stootborden

  Wandeldreef, Rotselaar

  Het zijn 2 trappen. De trappen zijn nieuw gebouwd en bestaat nu enkel uit beton dus deze zou bekleed

  Hoogstraat, Haaltert

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Mechelen

  Ook in de buurt van Mechelen zijn de aangesloten specialisten van Slimster actief. Zij plaatsen, renoveren en herstellen trappen in zowel Nederland als in België. Onze experts geven je de mogelijkheid om de trap naar de oorspronkelijke staat te herstellen of juist een totaal andere stijl te kiezen. Wat je ook kiest, onze traprenovatie specialisten werken altijd met de beste trapbekleding materialen en staan garant voor kwaliteit. Binnen 1 dag wordt jouw trap gerenoveerd, compleet op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap laten bekleden met tapijt

  Een trapbekleding is extreem populair bij onze klanten. Waarom kiezen zoveel mensen voor het laten bekleden van hun trappen met tapijt? Het antwoord is vrij simpel, tapijt is namelijk in verschillende prijsklassen te krijgen en er zijn diverse mogelijkheden om de traprenovatie perfect aan te laten sluiten op de rest van jouw interieur.

  Besparen op jouw traprenovatie in Mechelen?

  Traprenovatie Mechelen laagste prijs

  Woon jij in de regio Mechelen en zoek je een bekwame vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de expert met de beste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren. Zo kun je direct besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie inclusief uurloon en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Mechelen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal