Javascript is disabled, features may not work

Vergelijk specialisten in en rond Sint-truiden

Top 10 specialisten
Daniels Traprenovatie B.V.

Daniels Traprenovatie B.V.

Meijel   Actief sinds 2006

#1 bedrijf
Traprenovatie
9,0
Uitstekend
11 reviews
Traprenovatie Expert B.V.

Traprenovatie Expert B.V.

Herten   Actief sinds 2016

Traprenovatie

Laatste 3 traprenovatie in Sint-Truiden

Voor de trappen van twee verdiepingen. Dichte trappen

Professor Quixstraat, Maastricht

Gesloten trap, 12/13 treden. Verlichting in de wangen en trapleuning

Kloosterstraat, Klimmen

het betreft twee rechte trappen met stootborden. Het is een soort van drive-in woning waarbij je de

Kasteellaan, Heerlen

Kapotte trap renoveren in Sint-Truiden

In de Noordelijke gebieden van België zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zo ook in de gemeente Sint-Truiden, ongeveer 40 kilometer van de stad Luik. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Dit is nodig wanneer jouw trap onveilig begint te worden, door slijtageplekken of loszittende traptreden. Een traprenovatie is binnen 1 dag gerealiseerd en wordt uitgevoerd met hoogwaardige trapbekleding materialen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Ontdek de vele opties

Zoals gezegd bieden onze experts een zeer uitgebreid optiepakket om de trappen volledig af te stemmen aan jouw interieur. Kies bijvoorbeeld uit verschillende materialen, opties en kleuren. Zo kun je kiezen voor o.a. eikenhout, laminaat en linoleum voor het renoveren van jouw traptreden. Maak de trap helemaal af met een nieuwe balustrade, stevige stootborden of zelfs trapverlichting.

Goedkope traprenovatie in Sint-Truiden?
Gratis offerte

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van jouw trap met tapijt is een interessante keuze. Zo is het materiaal verkrijgbaar in diverse prijscategorieën en dempt tapijt geluiden beter dan andere materialen. Een trap laten bekleden hoeft niet duur te zijn, vraag direct een gratis offerte aan.

Besparen op traprenovatie Sint-Truiden

Woon jij in de regio Sint-Truiden en ben je op zoek naar een gecontroleerd bedrijf voor het renoveren of bekleden van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap renoveren op maat. Zo bespaar je eenvoudig op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sint-Truiden

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal