Traprenovatie Sint-truiden

Vergelijk specialisten in en rond Sint-truiden

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Sint-Truiden

Oude trap met plateau tussen. Houten treden, wit stootbord, witte randen en een nieuwe trapleuning m

Kempische Steenweg, Hasselt

Het zijn 3 wenteltrappen De 1ste heeft 11 treden De 2de heeft 13 treden De 3de heeft 12 treden We w

Emilionlaan, Maastricht

2 trappen Eiken overzet stuk met zwart antislip,Mat zwart stootbord

Schoorstraat, Uikhoven

Kapotte trap renoveren in Sint-Truiden

In de Noordelijke gebieden van België zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zo ook in de gemeente Sint-Truiden, ongeveer 40 kilometer van de stad Luik. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Dit is nodig wanneer jouw trap onveilig begint te worden, door slijtageplekken of loszittende traptreden. Een traprenovatie is binnen 1 dag gerealiseerd en wordt uitgevoerd met hoogwaardige trapbekleding materialen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Ontdek de vele opties

Zoals gezegd bieden onze experts een zeer uitgebreid optiepakket om de trappen volledig af te stemmen aan jouw interieur. Kies bijvoorbeeld uit verschillende materialen, opties en kleuren. Zo kun je kiezen voor o.a. eikenhout, laminaat en linoleum voor het renoveren van jouw traptreden. Maak de trap helemaal af met een nieuwe balustrade, stevige stootborden of zelfs trapverlichting.

Goedkope traprenovatie in Sint-Truiden?
Gratis offerte

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van jouw trap met tapijt is een interessante keuze. Zo is het materiaal verkrijgbaar in diverse prijscategorieën en dempt tapijt geluiden beter dan andere materialen. Een trap laten bekleden hoeft niet duur te zijn, vraag direct een gratis offerte aan.

Besparen op traprenovatie Sint-Truiden

Woon jij in de regio Sint-Truiden en ben je op zoek naar een gecontroleerd bedrijf voor het renoveren of bekleden van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap renoveren op maat. Zo bespaar je eenvoudig op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sint-Truiden

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal