Vergelijk specialisten in en rond Sint-truiden

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Sint-Truiden

Een rechte gesloten trap gelijkvloers naar eerste verdiep, en een stuk naar de zolder 20 tal tredes.

Neerstraat, Tessenderlo

Beste, Graag een richtprijs voor een maken van trapwangen (soort plint?) aan de zijkant van mijn oud

Oude Kuringerbaan, Hasselt

Traptreden in grijze kleur ( beton) achter en zijkanten wit.

7 Januaristraat, Maastricht

Kapotte trap renoveren in Sint-Truiden

In de Noordelijke gebieden van België zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zo ook in de gemeente Sint-Truiden, ongeveer 40 kilometer van de stad Luik. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Dit is nodig wanneer jouw trap onveilig begint te worden, door slijtageplekken of loszittende traptreden. Een traprenovatie is binnen 1 dag gerealiseerd en wordt uitgevoerd met hoogwaardige trapbekleding materialen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Ontdek de vele opties

Zoals gezegd bieden onze experts een zeer uitgebreid optiepakket om de trappen volledig af te stemmen aan jouw interieur. Kies bijvoorbeeld uit verschillende materialen, opties en kleuren. Zo kun je kiezen voor o.a. eikenhout, laminaat en linoleum voor het renoveren van jouw traptreden. Maak de trap helemaal af met een nieuwe balustrade, stevige stootborden of zelfs trapverlichting.

Goedkope traprenovatie in Sint-Truiden?

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van jouw trap met tapijt is een interessante keuze. Zo is het materiaal verkrijgbaar in diverse prijscategorieën en dempt tapijt geluiden beter dan andere materialen. Een trap laten bekleden hoeft niet duur te zijn, vraag direct een gratis offerte aan.

Besparen op traprenovatie Sint-Truiden

Woon jij in de regio Sint-Truiden en ben je op zoek naar een gecontroleerd bedrijf voor het renoveren of bekleden van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap renoveren op maat. Zo bespaar je eenvoudig op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sint-Truiden

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal