Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Leuven

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Leuven

Bekleden van een bestaande trap , afwerking van leuning of eventueel nieuwe leuning plaatsen.

Koningin Astridstraat, Hoegaarden

Zowel prijs pvc als hpl. Mogelijk prijs ook voor 2de gelijkaardige trap

Dwarsdijk, Willebroek

Zwarte treden en wit stootbord. Tussen trap 13 en 14 een bordes Mvg

Pastoor Eykenslaan, Lint

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Leuven

In het centrale deel van België zijn de specialisten van Slimster ook actief, zo ook in de plaats Leuven. Zij renoveren trappen in heel Nederland en in een groot gedeelte van België. De bij ons aangesloten traprenovatie experts werken enkel met hoogwaardige materialen en plaatsen talloze extra trapbekleding opties. Denk hierbij aan een nieuwe balustrade of trapverlichting in de treden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Materialen, opties en kleuren

De specialisten van Slimster werken alleen met gecertificeerde materialen en producten. Zo is al het hout dat ze gebruiken voorzien van een FSC keurmerk. Naast de kwaliteit van de producten vinden wij het belangrijk dat jouw veiligheid en dat van jouw gezinsleden gewaarborgd worden. In de afwerking zorgen onze vakmensen er altijd voor dat de trap voldoet aan diverse veiligheidseisen, waardoor de kans op een valpartij nihil zal worden. Een hoop mogelijkheden, maar welke moet je kiezen? Laat je adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek met de specialist, bij jou thuis in Leuven.

Besparen op jouw traprenovatie in Leuven?

Gratis traprenovatie offerte aanvragen

Woon jij in de regio Leuven en ben je op zoek naar een ervaren expert voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer hierna de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Leuven

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal