Javascript is disabled, features may not work

Vergelijk specialisten in en rond Leuven

Top 10 specialisten
Daniels Traprenovatie B.V.

Daniels Traprenovatie B.V.

Meijel   Actief sinds 2006

#1 bedrijf
Traprenovatie
9,0
Uitstekend
11 reviews
Traprenovatie Expert B.V.

Traprenovatie Expert B.V.

Herten   Actief sinds 2016

Traprenovatie

Laatste 3 traprenovatie in Leuven

Huis is van 1960 De trap kraakt enorm Ons gebuur vondt het lastig

De Selliersstraat, Zaventem

Momenteel (inclusief overloop boven) bekleed met vloerbedekking. Graag op overloop ook laminaat (ong

Leempad, Ossendrecht

Voorkeur voor hout, maar in ieder geval 'hard materiaal' geen vloerbedekking oid. Betreft een vuren

Grasmus, Eindhoven

Nieuwe trapbekleding Leuven

In het centrale deel van België zijn de specialisten van Slimster ook actief, zo ook in de plaats Leuven. Zij renoveren trappen in heel Nederland en in een groot gedeelte van België. De bij ons aangesloten traprenovatie experts werken enkel met hoogwaardige materialen en plaatsen talloze extra trapbekleding opties. Denk hierbij aan een nieuwe balustrade of trapverlichting in de treden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Materialen, opties en kleuren

De specialisten van Slimster werken alleen met gecertificeerde materialen en producten. Zo is al het hout dat ze gebruiken voorzien van een FSC keurmerk. Naast de kwaliteit van de producten vinden wij het belangrijk dat jouw veiligheid en dat van jouw gezinsleden gewaarborgd worden. In de afwerking zorgen onze vakmensen er altijd voor dat de trap voldoet aan diverse veiligheidseisen, waardoor de kans op een valpartij nihil zal worden. Een hoop mogelijkheden, maar welke moet je kiezen? Laat je adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek met de specialist, bij jou thuis in Leuven.

Besparen op jouw traprenovatie in Leuven?
Gratis offerte

Gratis traprenovatie offerte aanvragen

Woon jij in de regio Leuven en ben je op zoek naar een ervaren expert voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer hierna de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Leuven

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal