Goedkope traprenovatie
Vergelijk beste traprenovatie deals

Goedkope traprenovatie

Goedkope traprenovatie: hoe trap goedkoop renoveren?

Ben je op zoek naar een goedkope traprenovatie? Veel mensen zoeken een goedkope manier om hun trap op te knappen. Maar wat zijn je opties als je geen groot budget hebt voor een traprenovatie?

 1. Goedkoop trap laten renoveren door vakman (schilderen, stofferen, overzettreden)
 2. Goedkoop zelf trap opknappen
Kan ik mijn trap goedkoop renoveren?

We draaien er niet omheen: een traprenovatie met overzettreden is altijd een flinke investering (zie traprenovatie prijzen). Maar overzettreden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Goedkoop en duur zijn hier dus relatieve termen. 

Heb jij weinig budget en wil jij je trap goedkoop opknappen? Dan zijn er gelukkig meer opties dan overzettreden plaatsen. 

Wil jij je trap low budget renoveren? Houd er dan rekening mee dat een traprenovatie met montage vaak hoger ligt dan dit budget. Zelf je trap opknappen is niet voor iedereen weggelegd, maar voor de klusser is dit een optie.

Laat je de traprenovatie goedkoop uitvoeren door een vakman? Dan heb je doorgaans de volgende opties.

Traprenovatie onder € 1.000
Meer info
Offertes
Trap laten schilderen
Trapmatten laten plaatsen
Traploper laten plaatsen
Basic trapstoffering Gratis offertes
slimster
Uiteraard zijn al deze prijzen onder voorbehoud. De kosten kunnen hoger uitvallen, afhankelijk van je wensen en soort trap. Ook extra opties zijn hier nog niet meegerekend.

Trap renoveren met € 1.000 - 1.500 budget

Is je traprenovatie budget iets hoger, ongeveer tussen de € 1.000 en 1.500? Een traprenovatie met overzettreden is niet goedkoop en ook met dit budget wordt dit lastig. Toch biedt dit budget je al wat meer mogelijkheden, zoals:

 • Geverfde trap strakker afwerken
 • Trap stofferen met hogere kwaliteit tapijt of sisal
 • Hele basic traprenovatie bij simpele trap

Een trap laten renoveren brengt de nodige arbeidskosten en voorrijkosten met zich mee. Ben je zelf erg handig en heb je tijd? Dan kun je zelf je trap goedkoop opknappen. Zelf een trap renoveren brengt wel risico's met zich mee én het kost je meer tijd. Maar ben (of ken) je een echte klusser en neem je de tijd om aan de slag te gaan? Dan kun je goedkoop zelf een trap renoveren.

lightbulb
Let op traprenovatie acties & korting voor trap bekleden
Ga je zelf trap bekleden? Je kunt slim besparen op de materiaal kosten door te kijken naar aanbiedingen en kortingen
goedkoopste traprenovatie

Zelf goedkoop trap opknappen

 • Zelf goedkoop trap schilderen
 • Zelf goedkoop trap stofferen
 • Zelf goedkoop overzettreden plaatsen

Ga je de trap zelf verven? Dan bespaar je op de arbeidskosten en voorrijkosten. Let bij het kopen van de benodigdheden op eventuele acties en aanbiedingen, zo bespaar je eenvoudig op de kosten.

Let op: bezuinig niet op de kwaliteit van de verf en andere benodigdheden. Met een goede kwaliteit verf blijft de trap langer mooi en slijten traptreden minder snel.

Benodigdheden voor trap schilderen kopen

Wil je jouw geschilderde trap veilig maken? Zorg dan voor een antislip laag op de treden of ga voor trapmatten.

Toch trap schilderen door vakman?
Gratis offertes

Wil je jouw trap goedkoop stofferen, dan kun je ook zelf aan de slag. De trap stofferen is een klus die wel tijd kost en wat geduld vergt. Welke opties heb je?

 • Zelf goedkoop traploper plaatsen
 • Zelf goedkoop trap stofferen met tapijt
 • Zelf goedkoop trap stofferen met sisal

Benodigdheden trapstoffering kopen

Toch trap stofferen door vakman?
Gratis offertes

Heb je weinig budget (onder € 1.000), dan is een traprenovatie met overzettreden vaak geen optie. Kan je zelf overzettreden plaatsen? Dat is afhankelijk van jouw handigheid, het model van je trap en de kwaliteitseisen die je hebt.

Wil je goedkoop overzettreden kopen? Kijk dan ook altijd goed of er aanbiedingen zijn en kortingen worden aangeboden. Houd er in je budget rekening mee dat je naast overzettreden ook alle andere benodigdheden moet kopen.

Benodigdheden trapstoffering kopen

Toch overzettreden plaatsen door vakman?
Gratis offertes
lightbulb
Goedkoopste traprenovatie met overzettreden
Heb je een rechte steektrap? Dit is vaak de goedkoopste traprenovatie, want het inmeten en op maat maken van overzettreden is makkelijker dan bij een trap met draaien.
goedkope traprenovatie

Goedkope traprenovatie met overzettreden door vakman

Laat jij jouw trap renoveren met overzettreden en ben je benieuwd naar de goedkoopste traprenovatie voor jouw trap en wensen? Laat je goed informeren over de mogelijkheden en goedkoopste traprenovatie materialen, zonder dat je aan kwaliteit inlevert.

Een manier om slim te besparen, is door meerdere bedrijven te vergelijken. Vraag gratis traprenovatie offertes op bij verschillende bedrijven en beslis zelf wie de beste deal heeft. Zo vind je altijd de beste en goedkoopste traprenovatie voor jou.

Direct traprenovatie specialisten vergelijken

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal