Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Genk

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Genk

Graag een gewone afwerking met een moderne look voor de leuning

Berenhofstraat, Lanaken

Beste, Graag een richtprijs voor een maken van trapwangen (soort plint?) aan de zijkant van mijn oud

Oude Kuringerbaan, Hasselt

De gewenste trapbekleding weet ik eigenlijk nog niet. In ieder geval geen tapijt.

Kloesstraat, Stein

Traprenovatie offerte

Versleten trap renoveren in Genk

Slimster renoveert niet alleen trappen in Nederland, maar ook in de noordelijke delen van België. Met gerenoveerde trappen profiteer je van vele voordelen zoals het feit dat deze veiliger zijn voor jouw kinderen. Onze experts hebben verschillende opties die je kunt kiezen om de trappen nog kindvriendelijker te maken. Zo kun je onder andere kiezen voor balustrade, trapverlichting of halve manen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vind de beste deal!

Verschillende stijlen

Door het brede aanbod aan trapbekleding materialen zijn de aangesloten specialisten instaat om een trap af te leveren die perfect bij jouw situatie past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trap of juist voor een moderne trap waarin led-lampjes zijn ingebouwd. Naast het renoveren zelf geven onze specialisten ook advies welke stijl het beste bij jouw woning past. Zo weet je zeker dat je de uitstraling van jouw interieur een flinke boost krijgt!

Besparen op jouw traprenovatie in Genk?

Tapijten trap bekleding

Het renoveren van jouw trap kan op veel verschillende manieren. Een van de meest populaire vormen is het bekleden van een trap met tapijt. Het materiaal tapijt kent vele voordelen waaronder het geluiddempende karakter en de vele variaties die mogelijk zijn.

Traprenovatie Genk laagste prijs

Woon jij in de regio Genk en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Genk

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal