Javascript is disabled, features may not work

Vergelijk specialisten in en rond Genk

Top 10 specialisten
Daniels Traprenovatie B.V.

Daniels Traprenovatie B.V.

Meijel   Actief sinds 2006

#1 bedrijf
Traprenovatie
9,0
Uitstekend
11 reviews
Traprenovatie Expert B.V.

Traprenovatie Expert B.V.

Herten   Actief sinds 2016

Traprenovatie

Laatste 3 traprenovatie in Genk

Voor de trappen van twee verdiepingen. Dichte trappen

Professor Quixstraat, Maastricht

Gesloten trap, 12/13 treden. Verlichting in de wangen en trapleuning

Kloosterstraat, Klimmen

het betreft twee rechte trappen met stootborden. Het is een soort van drive-in woning waarbij je de

Kasteellaan, Heerlen

Versleten trap renoveren in Genk

Slimster renoveert niet alleen trappen in Nederland, maar ook in de noordelijke delen van België. Met gerenoveerde trappen profiteer je van vele voordelen zoals het feit dat deze veiliger zijn voor jouw kinderen. Onze experts hebben verschillende opties die je kunt kiezen om de trappen nog kindvriendelijker te maken. Zo kun je onder andere kiezen voor balustrade, trapverlichting of halve manen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vind de beste deal!

Verschillende stijlen

Door het brede aanbod aan trapbekleding materialen zijn de aangesloten specialisten instaat om een trap af te leveren die perfect bij jouw situatie past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trap of juist voor een moderne trap waarin led-lampjes zijn ingebouwd. Naast het renoveren zelf geven onze specialisten ook advies welke stijl het beste bij jouw woning past. Zo weet je zeker dat je de uitstraling van jouw interieur een flinke boost krijgt!

Besparen op jouw traprenovatie in Genk?
Gratis offerte

Tapijten trap bekleding

Het renoveren van jouw trap kan op veel verschillende manieren. Een van de meest populaire vormen is het bekleden van een trap met tapijt. Het materiaal tapijt kent vele voordelen waaronder het geluiddempende karakter en de vele variaties die mogelijk zijn.

Traprenovatie Genk laagste prijs

Woon jij in de regio Genk en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Genk

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal