Traprenovatie Gent

Vergelijk specialisten in en rond Gent

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Gent

onze trap is 31 jaar oud, hij zou moeten op gekuist worden, en verlichting in de trap

Meersemhof, Gentbrugge

Trap met kwart draai , 17 treden, dan overloop, trap naar zolder, 12 treden, kleine overloop, 5 tred

Lendedreef, Vichte

Ik werk in de ploegen, dus elke dag is anders voor het contact

Vechtstraat, Terneuzen

Trap renoveren in Gent

De renovatie specialisten van Slimster zijn ook actief in bepaalde delen van België, waaronder de stad Gent. Zij renoveren trappen in zowel Nederland als in het midden en noorden van België. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen ieder soort trap renoveren of opnieuw bekleden. Hierbij maken ze gebruik van hoogwaardige materialen en bieden zij talloze extra trapbekleding opties. Zo kun je een nieuwe balustrade laten plaatsen of de trapleuning laten vervangen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Bekijk de mogelijkheden

Een oplossing die geheel bij jouw woning past is wel zo plezant. De aangesloten specialisten van Slimster bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment materialen, opties en kleuren. Zo kun je de traptreden renoveren met o.a. eikenhout, laminaat en PVC. Deze materialen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, zodat er voor ieder een passende oplossing is te vinden!

Besparen op jouw traprenovatie in Gent?
Gratis offerte

Goedkope traprenovatie Gent

Woon jij in de regio Gent en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet herstellen. Met Slimster kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Gent

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal