Traprenovatie Turnhout

Vergelijk specialisten in en rond Turnhout

Top 10 specialisten

Gevel dakkapellen

Goirle   Actief sinds 2015

Dakkapellen Traprenovatie Trappen
DS

De Stoffeerder

Chaam  

Traprenovatie Stofferingen Vloeren
HDP

H. Dirkx Projectinrichting

Reusel  

Traprenovatie Stofferingen Vloeren

Laatste 3 traprenovatie in Turnhout

betreft een dichte trap met twee kwarten, nieuwbouwhuis (betonnen basis).

Gierle, Baarle-Hertog

grijs of zwart met licht zou graag willen weten wat dat kost bij jullie

Vooreel, Ravels

Ook mogelijkheid om verlichting aan te brengen en balustrade te vervangen

Oude Bredasebaan, Ulicoten

Trap renoveren in Turnhout

De aangesloten specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in de noordelijke delen van België. Zij hebben in het verleden al verschillende trappen gerenoveerd in de buurt van Turnhout, en staan te popelen om jouw trap te herstellen. Naast het uiterlijk van de trappen vinden wij het van belang dat onze trappen veilig zijn voor kinderen en uiteraard voor jouzelf. Zo werken onze experts met hoogwaardige materialen en plaatsen zij stevige trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

Besparen op jouw traprenovatie in Turnhout?
Gratis offerte

Materialen, kleuren en opties

Wanneer je kiest om de trappen te laten renoveren door de specialisten van Slimster heb je de keuze uit een legio aan mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om uit tal van materialen te kiezen of een combinatie waardoor een unieke stijl gecreëerd kan worden. Materialen waarmee onze specialisten werken zijn onder andere PVC, laminaat en eiken. Ook wat betreft de afwerking ben je bij ons aan het juiste adres, zo kunnen de vakmannen lichtjes in de treden, trapwangen, antislip strips en leuningen plaatsen.

Laagste prijs traprenovatie Turnhout

Woon jij in de regio Turnhout en wil je jouw trap laten renoveren door een erkende specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf welke vakman jouw trap mag bekleden of renoveren door de scherpste offerte te selecteren. Via Slimster kun je gemakkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Turnhout

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal