Javascript is disabled, features may not work

Vergelijk specialisten in en rond Turnhout

Top 10 specialisten
Daniels Traprenovatie B.V.

Daniels Traprenovatie B.V.

Meijel   Actief sinds 2006

#1 bedrijf
Traprenovatie
9,0
Uitstekend
11 reviews
Traprenovatie Expert B.V.

Traprenovatie Expert B.V.

Herten   Actief sinds 2016

Traprenovatie

Laatste 3 traprenovatie in Turnhout

Voorkeur voor hout, maar in ieder geval 'hard materiaal' geen vloerbedekking oid. Betreft een vuren

Grasmus, Eindhoven

Gesloten trap met 13 treden met leuning . Bekleding is verwijderd

Ellenbroek, Vessem

Evt ook interesse in PVC. Traptredes zonder verlichting, zonder zijkanten, wel stootborden.

Bloemenblauwtje, Breda

Trap renoveren in Turnhout

De aangesloten specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in de noordelijke delen van België. Zij hebben in het verleden al verschillende trappen gerenoveerd in de buurt van Turnhout, en staan te popelen om jouw trap te herstellen. Naast het uiterlijk van de trappen vinden wij het van belang dat onze trappen veilig zijn voor kinderen en uiteraard voor jouzelf. Zo werken onze experts met hoogwaardige materialen en plaatsen zij stevige trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

Besparen op jouw traprenovatie in Turnhout?
Gratis offerte

Materialen, kleuren en opties

Wanneer je kiest om de trappen te laten renoveren door de specialisten van Slimster heb je de keuze uit een legio aan mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om uit tal van materialen te kiezen of een combinatie waardoor een unieke stijl gecreëerd kan worden. Materialen waarmee onze specialisten werken zijn onder andere PVC, laminaat en eiken. Ook wat betreft de afwerking ben je bij ons aan het juiste adres, zo kunnen de vakmannen lichtjes in de treden, trapwangen, antislip strips en leuningen plaatsen.

Laagste prijs traprenovatie Turnhout

Woon jij in de regio Turnhout en wil je jouw trap laten renoveren door een erkende specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf welke vakman jouw trap mag bekleden of renoveren door de scherpste offerte te selecteren. Via Slimster kun je gemakkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Turnhout

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal