Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Turnhout

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Turnhout

Is een dichte trap waarvan alleen trede bovenkant en voorkant trede bekleed moet worden

Evenakker, Baarle-Hertog

Vloerbedekking eraf en treden en zijkanten en stukje overloop

Mira, Hapert

Rechte gesloten trap enkel de trede en stootborden 18 treden plus uitloopprofiel en antislip beste k

Polderstraat, Oud-Turnhout

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Turnhout

De aangesloten specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in de noordelijke delen van België. Zij hebben in het verleden al verschillende trappen gerenoveerd in de buurt van Turnhout, en staan te popelen om jouw trap te herstellen. Naast het uiterlijk van de trappen vinden wij het van belang dat onze trappen veilig zijn voor kinderen en uiteraard voor jouzelf. Zo werken onze experts met hoogwaardige materialen en plaatsen zij stevige trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

Besparen op jouw traprenovatie in Turnhout?
traprenovatie turnhout

Materialen, kleuren en opties

Wanneer je kiest om de trappen te laten renoveren door de specialisten van Slimster heb je de keuze uit een legio aan mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om uit tal van materialen te kiezen of een combinatie waardoor een unieke stijl gecreëerd kan worden. Materialen waarmee onze specialisten werken zijn onder andere PVC, laminaat en eiken. Ook wat betreft de afwerking ben je bij ons aan het juiste adres, zo kunnen de vakmannen lichtjes in de treden, trapwangen, antislip strips en leuningen plaatsen.

Laagste prijs traprenovatie Turnhout

Woon jij in de regio Turnhout en wil je jouw trap laten renoveren door een erkende specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf welke vakman jouw trap mag bekleden of renoveren door de scherpste offerte te selecteren. Via Slimster kun je gemakkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Turnhout

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal