• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Hasselt

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Hasselt

  We willen van een open trap een gesloten trap maken

  Hasseltweg, Genk

  overzettreden wit. Halve draai links. Is nu bestaande trap gemaakt van hout en tegels (jaren 70)

  Pelshei, Maasmechelen

  Het betreft een gesloten trap. Welke de trede bekleed moeten worden en de tussenschotten graag wit.

  Luciastraat, Beek

  Traprenovatie offerte

  In een groot gedeelte van België zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zij renoveren onder andere trappen in de buurt van Hasselt. Ben jij op zoek naar een metamorfose voor de trap? De bij ons aangesloten traprenovatie experts kunnen alle soorten trappen renoveren of bekleden. Daarbij werken ze met hoogwaardige materialen, als eikenhout en laminaat. Ook voor extra opties ben je bij onze bedrijven op de juiste plek. Zo kunnen zij een nieuwe balustrade plaatsen of trapverlichting in de treden plaatsen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal.

  traprenovatie hasselt

  Vrijblijvend advies

  Zoals gezegd werken de specialisten van Slimster met verschillende materialen waaronder: hout, laminaat, PVC en tapijt. Naast het renoveren van trappen zijn ze ook instaat om jou te voorzien van passend advies. In een vrijblijvend adviesgesprek met een lokale vakman uit Hasselt kom je precies te weten wat alle mogelijkheden zijn voor jouw trap. Hierbij kijkt de specialist naar jouw wensen, materialen en uitstraling van de woning.

  Besparen op jouw traprenovatie in Hasselt?

  Trap laten bekleden met tapijt

  Het laten bekleden van jouw trap met tapijt is een van de meest gekozen traprenovatie opties. Waarom is een trapbekleding zo populair? Het antwoord is vrij simpel, het materiaal tapijt is namelijk in verschillende prijscategorieën te krijgen en het dempt geluiden enorm goed.

  Traprenovatie Hasselt beste deal

  Woon jij in de regio Hasselt en ben je op zoek naar een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hasselt

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal