• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 87.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Visgraat traploper

Er is altijd een geschikte traploper te vinden voor een interieur. Wil je graag een tijdloze uitstraling creëren? Een traploper met een visgraat design zorgt oor deze look. Deze visgraat bevat een weeftechniek met een v-vorm, vandaar de naam visgraat. Door deze weeftechniek krijgt de traploper net wat meer karakter dan een gewone traploper met een effen kleur.

Kenmerken visgraat design

  • Speciale weeftechniek
  • Tijdloos design
  • Diverse kleuren en materialen
  • Onderhoudsarm
  • Trekt minder stof en vuil aan

Speciale weeftechniek

De weeftechniek bij een visgraat traploper zorgt voor een v-vormig effect in de stof. Deze techniek heeft als voordeel dat er minder stof en vuil tussen de vezels gaat zitten. De weeftechniek is geschikt voor sisal, synthetische stoffen en enkele wolsoorten.

Traditionele legmethode Traplopers worden meestal gelegd volgens de traditionele methode. De traploper wordt ingenaaid, waarna traproeden de loper op zijn plek houden. De traploper ligt los op de trap, waardoor hij eenvoudig te onderhouden is.

Kosten visgraat traploper

De prijs van een visgraat traploper kan flink variëren, afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Ben je benieuwd naar de prijzen van een visgraat loper? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen van een traploper met een visgraat motief. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster.

Materiaal traploper Prijs per trede* Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50,- € 650,-
Sisal traploper € 60,- € 780,-
Wollen traploper € 70,- € 900,-

*Vanaf-prijs visgraat traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Goedkope traploper vakman vinden

Meer inspiratie opdoen

Wil je graag een visgraat traploper laten plaatsen of ben je op zoek naar meer ideeën voor je traploper? Laat je dan inspireren door verschillende traploper voorbeelden te bekijken.

Traproeden kiezen

Je hebt de keuze uit verschillende traproeden op het gebied van kleur, materiaal en afmeting. Zo creëer je zelf je gewenste uitstraling met nieuwe traproeden of trapklemmen.

Vergelijk bedrijven en bespaar Ieder bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen variëren. Vergelijk daarom meerdere bedrijven met elkaar, voordat je met een vakman in zee gaat. Zo betaal je nooit te veel.

Eenvoudig beste traploper-vakman vinden

Op zoek naar een expert voor een visgraat traploper? Door gratis traploper-offertes aan te vragen kom je in contact met regionale bedrijven. Zo vergelijk je eenvoudig de prijs en kwaliteit van de specialisten met elkaar. En je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat. Dat is slim vergelijken.

Vrijblijvend traploper-offertes vergelijken
Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
GP Decor
Ariën Gehrels
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal