• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Maatwerk traploper

Wanneer je een traploper wilt laten leggen, heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een moderne of klassieke traploper laten plaatsen. Ook is het mogelijk om te gaan voor een traploper met een specifiek patroon of een aparte kleur, zoals blauw of groen. Wat je wensen voor de traploper ook zijn: de specialisten die zijn aangesloten bij Slimster adviseren je graag over de mogelijkheden.

Traploper ontwerpen

  • Materiaal kiezen
  • Kleur en/of patroon kiezen
  • Traproeden bepalen
  • Legmethode vaststellen

Design van de traploper

Bij een traploper kan je kiezen uit sisal, wol of synthetische stoffen. Deze materialen zijn in diverse kleuren en patronen te krijgen. Je kan zelf bepalen welk uiterlijk je de traploper meegeeft.

Traproeden

Een traploper wordt meestal met behulp van traproeden op zijn plek gehouden. Een roede houdt de loper niet alleen op zijn plek, maar heeft ook een decoratieve functie. Het uiterlijk van de traproeden maakt de uitstraling van een trap compleet.

Kosten van een maatwerk traploper

De prijs van een maatwerk traploper is lastig te geven. Een traploper op maat heeft namelijk geen vaste prijs. Wil je de kosten weten van jouw droom traploper? Vraag dan gratis offertes aan voor een prijsopgave.

Vind de beste deal

Door deze gratis offertes vergelijk je meerdere regionale bedrijven. Je beslist op basis van prijs-kwaliteitverhouding met welke specialist je in zee gaat. Dit vergelijken kan je een besparing tot wel 45% opleveren. De specialisten in het Slimster netwerk kunnen je adviseren over de mogelijkheden voor een maatwerk traploper en deze vervolgens ook voor je realiseren.