• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 87.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Landelijke traploper

Heb je een interieur met een landelijke uitstraling en wil je dat jouw trap aansluit bij de rest van je woning? Ga dan voor een traploper met een landelijke look: romantische sferen met het gebruik van grijs- en bruintinten.

Kenmerken landelijke traploper

  • In combinatie met (witte) houten trappen
  • Vooral gebruik van grijs en bruintinten
  • Romantische uitstraling
  • Natuurlijke materialen

Mogelijkheden landelijke loper

Voor een mooi resultaat laat je de traploper aansluiten op de rest van je interieur. Of ga juist voor een contrasterend effect en plaats een landelijke trap in een modern interieur. Voor de landelijke uitstraling aan de trap maak je gebruik van neutrale kleuren en romantische details.

Romantische uitstraling Een landelijke trap heeft vaak een romantisch effect door het gebruik van natuurlijke materialen als sisal en wol in combinatie met lichte, neutrale kleuren.

Kosten landelijke traploper

Wat kost een landelijke traploper precies? De kosten van een loper worden bepaald door diverse factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de montage. Een landelijke loper is meestal gemaakt van wol of sisal, maar kan ook eventueel van synthetische materialen zijn. In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen van een landelijke traploper.

Materiaal traploper Prijs per trede* Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50,- € 650,-
Sisal traploper € 60,- € 780,-
Wollen traploper € 70,- € 900,-

*Vanaf-prijs traploper landelijk, incl. materiaal, btw en montage.

Liever de exacte prijs weten van jouw nieuwe landelijke loper? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale vakmannen.

Beste traploper-specialist vinden

Doe meer inspiratie op

Wil je meer voorbeelden bekijken van landelijke traplopers of ontdekken welke ideeën er nog meer zijn? Bekijk dan de traploper voorbeelden om meer inspiratie op te doen.

Traproeden kiezen

Je kan verschillende traproeden laten monteren op de traploper. Deze roeden zorgen ervoor dat de traploper op zijn plek blijft liggen, maar je creëert ook een mooie uitstraling.

Besparen door vakmannen te vergelijken Slim besparen? Vergelijk dan meerdere bedrijven voordat je een keuze maakt. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen flink variëren. Door te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt.

Eenvoudig regionale traploper-bedrijven vergelijken

Wil je een landelijke traploper laten plaatsen op je trap? Je kan eenvoudig en vrijblijvend traploper-offertes aanvragen bij Slimster. Zo kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf wie de opdracht krijgt. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Direct gratis traploper-offertes aanvragen
Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
GP Decor
Ariën Gehrels
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal