• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Zoetermeer

Vergelijk 598 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Zoetermeer

Wij zouden graag in de huidige holle wand tussen onze inloopkast + slaapkamer een opening willen mak

Oriëntblauw, Zoetermeer

Plafond moeten glad gemaakt worden.verven hoeft niet tenzij dit voor een mooi prijsje erbij kan geda

Alexanderstraat, Zoetermeer

Betreft prijsindicatie voor Betoncire op wanden badkamer 32 m2 en stucwerk plafond badkamer 6 m2

Pijlstaartplein, 's-Gravenhage

Stukadoor offerte

Ervaren stukadoors in Zoetermeer

Zoetermeer is bekend om zijn vele nieuwbouwwijken. Heb jij een nieuwbouwwoning en wil je de wanden eens flink onder handen laten nemen door een betrouwbaar en ervaren stukadoorsbedrijf? Dat zit je bij onze stukadoors altijd goed. Zij werken volgens 3 verschillende technieken om elk type wand, plafond en buitenmuur weer geheel glad te maken. Ook voor oudere type woningen in Zoetermeer kun je bij Slimster terecht. Ons topkwaliteit stucwerk en pleisterwerk maken elke woning weer als nieuw. Waar je bij andere stukadoors achteraf een flink hoge rekening krijgt, daar is dit niet het geval bij de aangesloten stukadoorsbedrijven van Slimster. Bennieuwd naar alle mogelijkheden en stukadoor prijzen in Zoetermeer? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

Stucwerk voor elke type woning

Voor nieuwbouwwoningen is stuken met spuitwerk een veelgekozen oplossing. Nieuwbouwwoningen hebben vaak kleine oneffenheden die handig met spackspuiten weggehaald kunnen worden. Deze goedkope oplossing is ook in meerdere kleuren beschikbaar. Voor oudere type woningen, waar de oneffenheden, gaten en scheurtjes vaak groter zijn, leveren onze stukadoors topkwaliteit met stucwerk en pleisterwerk. Deze methodes zijn iets duurder, maar geven altijd een uitstekend resultaat. Naast het stuken leveren zij namelijk ook sierpleisters. Hierdoor maken zij elke wand niet alleen glad en egaal, maar leveren ook gelijk een perfect eindresultaat.

Zoek jij een betrouwbare stukadoor in Zoetermeer?

Gratis stukadoor offertes Zoetermeer

Woon jij in de regio Zoetermeer en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de best passende aanbieding en laat jouw huis stukadoren. Maak gebruik van ons handige offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 598 stukadoorsbedrijven in regio Zoetermeer

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal