• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 188.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Albrandswaard

Vergelijk 639 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Albrandswaard

Het zijn 3 plafonds waar nu nog loslatende spachtelputz op zit althans dat denken wij. Dat willen we

Nachtwaker, Rhoon

er moet een muurtje gestuct worden in de keuken. De nieuwe keuken wordt 7-7 geplaatst. Ik weet dat h

W. Plokkerstraat, Spijkenisse

Betreft slaapkamer, waarvan een wand met lange vaste kast, een raamkant met boven wat stucwerk en on

Nassaulaan, Vlaardingen

Stukadoor offerte

Op zoek naar stukadoors in Albrandswaard?

Ook voor mensen uit de regio Albrandswaard is het handige offertesysteem van Slimster nu beschikbaar! In deze omgeving hebben wij een aantal stukadoorsbedrijven geselecteerd die voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van prijs kwaliteit verhouding, kennis & kunde, en ervaring. De bij ons aangesloten stukadoors zijn ervaren in het aanbieden van spackspuitwerk, raapwerk, pleisterwerk en stucwerk. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de stucwerk kosten in Albrandswaard? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale vakmensen!

Zoek jij de goedkoopste stukadoor regio Albrandswaard?

Verschillende stucwerk opties

Wil je jouw muren of plafonds laten stukadoren, dan zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld laten spack spuiten: een snelle en goedkope optie, die wat minder geschikt is als het gaat om grovere oneffenheden. Voor buitenmuren is spachtelputz een zeer geschikte keuze, aangezien er het zeer bestendige marmer in is verwerkt (wat iets hogere kosten oplevert). Wil je een muur of plafond in een vochtige ruimte zoals de badkamer laten stukadoren, dan valt raapwerk (met een dikkere pleisterlaag of mortellaag) aan te raden.

Vanzelfsprekend wil je een kleur die goed past bij de rest van jouw huis. De kleur is te bewerkstelligen door te schilderen na het stukadoren, maar kan in veel gevallen ook al tijdens het stucen (bijvoorbeeld middels spack spuiten) worden aangebracht. Een populaire en goed betaalbare optie is om de stukadoor een betonlook aan te laten brengen voor een strak, ietwat industrieel effect. Sierwerk is daarentegen juist wat klassieker.

Meer weten over alle soorten stucwerk?

Laagste prijs stukadoor Albrandswaard

De stukadoors uit de regio Albrandswaard die een offerte uitbrengen via Slimster, werken allemaal goed, goedkoop en snel. Dus zoek jij een ervaren stukadoor om jouw woning te stucen? Vraag direct gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stukadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 639 stukadoorsbedrijven in regio Albrandswaard

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal