• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Stukadoor Amsterdam

  Vergelijk 670 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Amsterdam

  We hebben inmiddels een offerte voor 12.50 euro per vierkante meter, hopelijk is er nog een scherper

  Kortrijk, Amsterdam

  Het gaat om alle wanden behalve berging, douche, wc. De woning is volledig gestript. Bouwjaar 1990 d

  Oostenburgerpark, Amsterdam

  Buiten meuren zijn Gemaakt van twee verschillende sort stenen. De oude zijn normale rode stenen en k

  Jacob de Graeflaan, Amstelveen

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Amsterdam

  Amsterdam is de hoofdstad van ons land en daar zijn natuurlijk meer dan genoeg stukadoors te vinden. Amsterdam heeft een enorme hoeveelheid stukadoorsbedrijven waardoor het vinden van het beste stukadoorsbedrijf ingewikkeld wordt. Gelukkig kunnen wij jou hier uitstekend mee helpen. Slimster is actief in heel Nederland. Dus wil je jouw stucwerk vernieuwen of geheel laten vervangen dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen onze specialisten op verschillende manieren jou voorzien van hoge kwaliteit stucwerk. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vind de beste aanbieding!

  Op zoek naar de goedkoopste stukadoor in Amsterdam?

  Soorten stucwerk

  De methode die uiteindelijk zal worden gebruikt is afhankelijk van een aantal factoren namelijk: jouw eigen wensen en de huidige staat van de woning. Voor een oudere woning is pleisterwerk noodzakelijk terwijl voor nieuwbouwwoningen vooral de spackspuit techniek wordt toegepast. Het laten bespuiten van jouw muren is goedkoper en kan bovendien sneller worden aangebracht, waardoor je meteen kunt profiteren van de voordelen. Welke methode je uiteindelijk kiest, is aan jou en kun je met het gewenste stucadoorsbedrijf bespreken. Alle stucadoorsbedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn prima in staat om bovenstaande methoden uit te voeren. Andere populaire stucwerk soorten zijn spachtelputz, granol en beton cire.

  Meer weten over alle stukadoor mogelijkheden?

  Laagste prijs stukadoor in Amsterdam

  Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafond of bijvoorbeeld badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten stukadoors kunnen stucwerk op maat aanbrengen. Vraag direct gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Door gebruik te maken van ons handige offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw project inclusief afwerking en arbeidskosten.

  Vergelijk 670 stukadoorsbedrijven in regio Amsterdam

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal