• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 188.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Tilburg

Vergelijk 639 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Tilburg

Als gevolg van lekkage bij buren stucwerk 1m2 beschadigd boven de plint. De hele muur is 12 m2.

Keltenstraat, Tilburg

Betreft slaapkamer. Wanden spachtelputz en plafond schuurwerk.

Baarsven, Goirle

Op nieuw plafond sturen en eventueel muren mee spuiten

Ganzenhof, Dongen

Stukadoor offerte

Stucwerk in Tilburg

Stucadoorsbedrijf in Tilburg gezocht? Voor het laten aanbrengen van stucwerk in de omgeving van Tilburg ben je bij onze stukadoorsbedrijven aan het juiste adres. Slimster is in heel Nederland actief en door de jarenlange ervaring instaat om allerlei verschillende technieken te gebruiken. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor het laten versieren van jouw muren. Zogeheten sierpleisters zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. De populairste pleister in Tilburg is ongetwijfeld de Spachtelputz. Een mortel waarmee je een structuur kunt aanbrengen op de muren, die naast de prachtige afwerking ook een lange levensduur heeft. Ben jij op zoek naar een betrouwbare stukadoor in de regio Tilburg? Vraag dan direct gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vergelijk lokale stukadoors!

Laagste prijs stukadoor in Tilburg?

Stucwerk afwerking en soorten

De bij ons aangesloten bedrijven kunnen jouw muren, plafond of bijvoorbeeld badkamer compleet naar jouw wens stucen. Zij werken namelijk met allerlei soorten stucwerk en stucwerk afwerking. Op basis van jouw wensen en budget zal de stukadoor adviseren over het juiste stucwerk. Wat dacht je bijvoorbeeld van glad stucwerk, spackspuitwerk of Japans sierpleister? Laat je de keuken of badkamer stucen, dan is het slim om na te denken over waterafstotend materiaal of de juiste coating. De stucadoorsbedrijven uit het netwerk van Slimster geven jou graag vrijblijvend advies en kunnen langskomen in Tilburg.

Benieuwd naar alle soorten stucwerk?

Laagste prijs offerte stukadoor in Tilburg

Woon jij in de regio Tilburg en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op basis van prijzen en kwaliteit. Vergelijk de offertes en kies zelf de stukadoor die de beste aanbieding heeft. Door te vergelijken via Slimster kun je direct besparen op de totale kosten van jouw stucwerk inclusief afwerking.

Vergelijk 639 stukadoorsbedrijven in regio Tilburg

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal