Wasdroger kopen op afbetaling / in termijnen

Wasdroger kopen op afbetaling / in termijnen

Heeft jouw wasdrogers het plotseling begeven? Wasgoed drogen op een droogrek is een optie, maar niet wanneer je snel over droge kleding of handdoeken wilt beschikken. Je wilt dus eigenlijk snel weer een nieuwe droger kopen. Maar wat nu als je hier even geen spaargeld voor hebt? Het betalen in termijnen van een nieuwe droger zou uitkomst bieden. Gelukkig bieden steeds meer webshops de mogelijkheid om wasdrogers op afbetaling te kopen. Zo kun je jouw nieuwe condensdroger of warmtepompdroger nu in huis halen en gespreid terugbetalen. Wil jij weten welke webwinkels kopen op afbetaling aanbieden? Slimster heeft de beste opties voor je op een rij gezet!

Wasdroger kopen en in termijnen betalen is mogelijk bij onderstaande winkels

Waar een nieuwe droger op afbetaling kopen?

Geen tijd om nat wasgoed op een rekje te drogen? Dan wil je graag snel een nieuwe wasdroger kopen. Gaat jouw voorkeur uit naar het betalen in maandelijkse termijnen? Dan wil je natuurlijk dat dit verloopt bij een betrouwbare en financieel sterke webwinkel. Wij vinden dat Wehkamp, BCC en MediaMarkt op dit moment de beste keus zijn als het gaat om een wasdroger op afbetaling kopen. Je kunt tijdens het bestellen direct aangeven dat je wilt betalen in termijnen. Zo kies je voor Gespreid Betalen bij Wehkamp. Hiermee ontvang je krediet om je droger te bestellen en dit krediet betaal je vervolgens in termijnen af. Bij BCC is het ook mogelijk om een wasdroger in termijnen te betalen. Deze service verloopt via WFinance. Dit is een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V. en heeft een vergunning van de AFM. MediaMarkt werkt samen met Santander om Betaalgemak aan te bieden. Vraag betalen in termijnen aan en na goedkeuring kun je jouw nieuw droger in termijnen afbetalen. Andere winkels die kopen op afbetaling aanbieden zijn OTTO en Expert.

Onthoud wel dat er kosten komen kijken bij het betalen in termijnen van een wasdroger. Op jaarbasis betaal je vaak zo'n 13 tot 14 procent aan rente. Je betaalt dus iets meer, maar geniet wel van het gemak van gespreid betalen.

Krediet of persoonlijke lening gebruiken

Indien je reeds een bestaand Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening hebt is het aan te raden het limiet van deze lening op te hogen voor de aanschaf van bijvoorbeeld jouw warmtepomp- of condenswasdroger of luchtafvoerdroger. In feite betaal je jouw wasdroger gespreid per maand via jouw huidige (of nieuw af te sluiten) lening waarbij je zelf ook nog eens de looptijd kan bepalen. Indien de bestaande lening (of krediet van jouw creditcard!) al een tijdje loopt is het sowieso aan te raden een nieuwe offerte op te vragen om te kijken of jouw huidige financiering zelfs goedkoper kan. In dat geval hoeft het kopen van een nieuw witgoed apparaat op afbetaling niet eens een hogere maandlast te betekenen.

Dus voordat je een droogautomaat of misschien zelfs meerdere drogers gaat bestellen op afbetaling raden wij je aan bij één of meerdere van onderstaande speciaal geselecteerde aanbieders een gratis en vrijblijvende offerte aan vragen voor jouw bestelling. Bij alle onderstaande aanbieders is een offerte vrijblijvend! Vergelijk het zelf en vraag meerdere gratis offertes aan. Zo kun je jouw gewenste wasdroger nu kopen en later betalen!