Tele2 telefoon abonnementen vergelijken

Wil je een telefoon abonnement afsluiten bij een betrouwbare en betaalbare provider, die voordelig onbeperkt bellen en internetten mogelijk maakt? Dan is Tele2 de meest logische keuze! Tele2 abonnementen bieden jou alles wat je nodig hebt op het gebied van bellen, internetten, snelheid, service en flexibiliteit. Zeker weten dat je niet teveel betaald voor je Tele2 telefoon abonnement? Vergelijk en vind de beste Tele2 aanbieding via Slimster!

Waarom kiezen voor een Tele2 abonnement?

Tele2 is één van de vier providers in Nederland met een eigen netwerk. Ze zijn onlangs gefuseerd met T-Mobile en dat biedt daarnaast nog meer kansen en betrouwbaarheid. Ze delen nu namelijk hun ervaring, hun landelijke dekking en het nieuwe 5G-netwerk van T-Mobile. Maar ondanks dat is Tele2 nog altijd één van de goedkoopste telefoon aanbieders van ons land.

En al helemaal als we kijken naar hun onbeperkte bundels. Als je een Tele2 abonnement afsluit betaal je bijvoorbeeld maar 25 euro per maand voor een onbeperkt internet en onbeperkt bellen abonnement. En daarmee zijn ze één van de goedkoopste providers in de markt.

De volgende onderwerpen worden besproken:

1. Onbeperkt bellen en internetten
2. Welke bundels biedt Tele2 nog meer?
3. Contractduur
4. Nieuwe telefoon met abonnement of verlengen?
5. Gratis nummerbehoud
6. Aanbod telefoons bij Tele2
7. Tele2 abonnement met BKR 8. Bellen en internetten in de EU
9. Goedkoopste Tele2 abonnementen vergelijken

Onbeperkt bellen en internetten

De onbeperkt bundel van Tele2 is op dit moment verreweg het populairste mobiele abonnement. Maar onbeperkt bellen en internetten roept ook vraagtekens op. Is dit wel echt onbeperkt? Of geldt er een privacy policy waarbij je na zoveel GB's wordt gekort op je internetsnelheid? Hoewel er wel voorwaarden gelden bij het onbeperkt abonnement, kunnen we wel stellen dat onbeperkt bij Tele2 ook echt onbeperkt is. Er geldt geen limiet.

Je kunt dus echt zoveel mogelijk gebruik maken van mobiel internet zonder dat je ineens een tragere internetverbinding krijgt. Gebruik je echter meer dan 5GB aan data in 24 uur, dan dien je de Tele2 BundelBooster te activeren. Dat kan eenvoudig via je de Tele2 App of een sms'je. Je kunt dit onbeperkt activeren zonder bijkomende kosten. Al verwachten wij dat de meeste klanten dit niet snel nodig zullen hebben, want 5GB per dag is wel erg veel aan data.

Welke bundels biedt Tele2 nog meer?

Is onbeperkt wel erg veel voor jou? Dan zijn er bij Tele2 natuurlijk nog meer mogelijkheden. Je kunt kiezen uit vier databundels: 1 GB, 7 GB, 20 GB en onbeperkt. Ook kan je naast onbeperkt bellen kiezen voor een bel/SMS bundel van 200. Bij Slimster kun je alle telefoon abonnementen van Tele2 vergelijken in combinatie met toestellen van o.a. Samsung, LG, Google, Nokia en OnePlus.

Contractduur Tele2 mobiel abonnement

Bij Tele2 kan je kiezen voor een telefoon abonnement van 24 maanden en een maandelijks opzegbaar abbo. Er is dus geen mogelijkheid voor 12 maanden. Kies je voor een contractduur van 1 maand, dan geldt dat alleen op je bel- en internetbundel. Bij opzegging betaal je de resterende toestelkosten in één keer.

Tele2 telefoon met abonnement afsluiten of verlengen?

Als je op dit moment al een Tele2 telefoon abonnement hebt afgesloten en binnenkort mag verlengen, dan kan dat voordeliger zijn dan te kiezen voor een nieuw abonnement. Bij een verlenging betaal je namelijk geen aansluitkosten. In beide gevallen is het wel verstandig om de prijzen te vergelijken en verder te kijken dan het aanbod van de provider zelf. Door via Slimster prijzen te vergelijken bij telefoonwinkels, bespaar je al gauw tientallen euro's op de toestelprijs voor exact hetzelfde abonnement.

Gratis nummerbehoud

Als je gewend bent aan je telefoonnummer, wil je deze natuurlijk niet veranderen. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig ook niet meer. Bij Tele2 kan je kiezen voor gratis nummerbehoud. Bij het afsluiten van je contract geef je dan door dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud. De provider of telefoonwinkel zegt je oude abonnement dan op, en regelt dat je telefoonnummer wordt meeverhuisd. Je hoeft er zelf niets voor te doen.

Het is altijd mogelijk om je huidige nummer te behouden. Wil jij overstappen op een Tele2 telefoon abonnement? Geef dit aan en de provider zorgt voor gratis nummerbehoud!

Aanbod telefoons bij Tele2

Als je een abonnement met telefoon bij Tele2 wilt bestellen, heb je een ruim aanbod aan smartphones. Bij de provider zelf worden de populairste telefoons al aangeboden, maar is het assortiment wel kleiner dan bij een winkel als bijvoorbeeld Mobiel.nl of Belsimpel.

Bij telefoonwinkels kan je nagenoeg alle toestellen vinden die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ze ook allemaal af te sluiten met een Tele2 contract. Maak gebruik van onze prijsvergelijker en ontdek direct bij welke aanbieder jouw gewenste toestel momenteel leverbaar is en wat de levertijd is.

Tele2 abonnement met BKR

Sinds 1 mei 2017 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden op het gebied van mobiele telefonie. Sinds die dag worden alle telefoons bij een abonnement met een toestelprijs hoger dan 250 euro geregistreerd als krediet bij het BKR. Dit houdt in dat banken en andere financieringsmaatschappijen kunnen zien dat je een krediet hebt openstaan ten hoogte van het bedrag van de toestelprijs.

Zolang je je telefoonrekening keurig betaald, is er in feite niets aan de hand. Maar mocht je van plan zijn om in de nabije toekomst een hypotheek af te willen sluiten, kan dit van invloed zijn op de hoogte van je maximale hypotheek. Als je dit wilt voorkomen, is het verstandig om het bedrag hoger dan 250 euro zelf aan te betalen. Zo blijft je krediet onder de vastgestelde drempel en volgt er geen registratie.

Bellen en internetten in de EU

De bel- en internetbundels die je bij Tele2 wilt afsluiten, gelden voor alle landen in de EU. Dus ook als je op vakantie gaat naar een land als Frankrijk, Spanje of Duitsland kan je gebruik blijven maken van de tarieven die gelden voor jouw telefoon abonnement. En mocht je onverhoopt buiten je bundel moeten bellen of internetten betaal je hetzelfde tarief als bij jouw Tele2 abonnement in Nederland.

tele2 telefoon abonnementen

Simlockvrij

Alle telefoons die je via onze vergelijker kunt kopen met abonnement, zijn simlockvrij. De telefoons zijn geschikt voor simkaarten van alle providers. Let op: het kan wel zo zijn dat je een simkaart thuisgestuurd krijgt die niet past. Dit komt doordat er drie verschillende formaten simkaarten zijn: regulier, micro en nano.

Mocht je simkaart niet in je telefoon passen, neem dan contact op met de provider of de winkel waar je het abonnement hebt afgesloten. Zij sturen je dan de juiste simkaart op. Vergelijk hier abonnementen van providers als Tele2, T-Mobile, Vodafone, Ben, hollandsnieuwe en KPN.

Goedkoopste Tele2 telefoon abonnementen vergelijken

Wil je zeker weten dat je de beste deal van Tele2 krijgt? Slimster vergelijkt dagelijks duizenden aanbiedingen van Tele2 bij verschillende aanbieders. Naast de provider zelf, vergelijken wij ook de prijzen van Mobiel.nl, GSMweb en andere betrouwbare webshops. Vergelijk Tele2 mobiel aanbiedingen en vind direct jouw beste deal.