T-Mobile telefoon abonnementen vergelijken

Op zoek naar een betaalbare provider met een uitstekende dekking, professionele klantenservice en een razendsnel netwerk? Dan is T-Mobile de keuze voor jou! Wil je weten waar je het goedkoopste T-Mobile abonnement kan afsluiten? Slimster vergelijkt alle aanbiedingen van T-Mobile bij verschillende betrouwbare shops. Vergelijk en vind jouw beste deal voor T-Mobile telefoon abonnementen!

Waarom kies je voor een T-Mobile abonnement?

T-Mobile staat al vele jaren bekend om zijn betaalbare aanbod en zijn goede klantenservice. Daarnaast heeft de provider één van de snelste 4G-netwerken van dit moment en zijn ze inmiddels gestart met de uitrol van hun nieuwe 5G-netwerk. De provider staat niet stil en is klaar voor de razendsnelle toekomst.

Besproken onderwerpen:

1. Vliegensvlug internetten dankzij 5G
2. Mobiel + thuis voordeel
3. Onbeperkt bellen + internet
4. Overige bundels
5. Looptijd van 12 maanden of 24 maanden
6. T-Mobile abonnement verlengen

7. Oude telefoonnummer behouden
8. Aanbod telefoons bij T-Mobile
9. Zijn telefoons bij T-Mobile simlockvrij?
10. T-Mobile abonnement met of zonder BKR
11. Bellen en gebeld worden in de EU
12. Goedkoopste T-Mobile abonnement afsluiten?

Vliegensvlug internetten dankzij 5G

Onlangs heeft de veiling plaatsgevonden van het 5G-netwerk in Nederland. Naast KPN en Vodafone heeft ook T-Mobile deze bemachtigd. En daarmee wordt een geheel nieuwe stap gezet in de toekomst van mobiele telefonie. De internetsnelheden die we nu gewend zijn op mobiel, kunnen dankzij 5G over een paar jaar maar liefst tien keer (!) zo snel worden. Het nieuwe netwerk wordt nu gebouwd en volgens T-Mobile hebben ze eind 2020 een landelijke 5G-dekking.

Mobiel + thuis voordeel

Heb je naast een mobiel abonnement van T-Mobile ook een T-Mobile Thuis-abonnement afgesloten? Dan ontvang je daarmee vanaf nu korting. T-Mobile biedt bestaande klanten korting op hun producten als ze deze combineren met andere diensten, zoals mobiele telefonie.

Als je op dit moment een Thuis-abonnement hebt afgesloten en van plan bent om een mobiel abonnement af te sluiten, krijg je de volgende korting en voordelen:

  • Bij een onbeperkt abonnement, ontvang je elke maand 10 euro korting.
  • Heb je een ander abonnement, dan ontvang je elke maand 2,50 euro korting + 2 GB extra data.

Onbeperkt bellen + internet

Het populairste T-Mobile abonnement van dit moment is de Unlimited bundel, oftewel onbeperkt alles. Je kunt dan echt onbeperkt bellen en internetten voor een vast bedrag van 35 euro per maand. En dat is nog eens exclusief de 10 euro korting die je ontvangt als je al Thuis klant bent. De prijs voor je toestelbundel komt er uiteraard nog wel bovenop.

Overige bundels T-Mobile mobiel

Naast onbeperkt internetten kan je bij T-Mobile abonnementen ook kiezen voor lagere internetbundels, waaronder: 10 GB, 5GB en 1 GB. Daarnaast kan je kiezen voor een 120 minuten bundel in plaats van onbeperkt bellen. Deze raden wij echter af, omdat het verschil in prijs tussen de 120 minuten en onbeperkt bellen te klein is. Het scheelt namelijk slechts 2,50 euro per maand.

Looptijd van 12 maanden of 24 maanden

Bij het afsluiten van je T-Mobile abonnement krijg je de keuze uit twee opties: een contractduur van 12 maanden of 24 maanden. Als je tevreden bent over de service van T-Mobile en niet van plan bent om over te stappen naar een andere provider, adviseren wij altijd om de langste looptijd te kiezen. Hoe langer je looptijd, hoe hoger de korting.

t-mobile telefoon abonnementen

T-Mobile telefoon abonnement verlengen

Heb je op dit moment een T-Mobile telefoon abonnement met toestel en heb je te horen gekregen dat je mag verlengen? Dan hoef je dit niet per se rechtstreeks te doen bij de provider. Veel mensen denken dat dit verplicht is, maar via een telefoonwinkel is het vaak veel goedkoper.

Telefoonwinkels bieden exact dezelfde telefoon abonnementen aan, alleen geven ze vaak meer korting op de toestelprijs. Een T-Mobile abonnement bij Mobiel.nl of Belsimpel heeft dezelfde voorwaarden als een T-Mobile abonnement die je afsluit bij T-Mobile.

Oude telefoonnummer behouden

Als je overstapt naar een nieuwe provider wil je natuurlijk wel je oude telefoonnummer mee kunnen nemen. Gelukkig is dat tegenwoordig bij elke provider mogelijk en kost het je ook nog eens geen moeite. Je hoeft alleen bij het afsluiten van je nieuwe contract aan te geven, dat je gebruik wenst te maken van gratis nummerbehoud. Je nieuwe aanbieder zegt vervolgens je oude abonnement op en zorgt ervoor dat je telefoonnummer kosteloos meeverhuisd. Makkelijk, toch?

Aanbod telefoons bij T-Mobile

Alle telefoons die op dit moment leverbaar zijn, kunnen worden gecombineerd met een T-Mobile abonnement. Ook telefoons die niet leverbaar zijn in de winkel van T-Mobile zelf. Telefoonwinkels hebben vaak een veel groter assortiment dan de provider. Door gebruik te maken van de telefoon vergelijker op deze pagina vind je het gehele aanbod toestellen.

Vergelijk telefoons van o.a. Samsung, Apple, Sony, Motorola en Xiaomi inclusief T-Mobile abonnement en vind de goedkoopste aanbieding!

Zijn telefoons simlockvrij?
Ja, alle telefoons die je via onze vergelijker kunt kopen met abonnement, zijn zonder simlock. Je kunt er dus de simkaarten van alle gewenste providers in plaatsen.

T-Mobile abonnement met of zonder BKR

Een telefoon abonnement met een toestelkrediet hoger dan 250 euro wordt tegenwoordig verplicht geregistreerd bij het BKR in Tiel. Dat wordt gedaan zodat andere financieringsmaatschappijen kunnen zien dat je elders nog een lening hebt lopen. Het bedrag van de financiering is de totale hoogte van de toestelprijs.

De duur van je lening is de contractduur van je abonnement. Als je wilt voorkomen dat er een registratie volgt, kan je ervoor kiezen om het bedrag dat benodigd is bovenop de drempel van 250 euro, zelf aan te betalen. Er volgt dan geen registratie.

Bellen en gebeld worden in de EU

Als je op vakantie bent in een land dat lid is van de EU, zoals bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk, zijn de kosten voor bellen en internetten overal gelijk. Deze zijn altijd hetzelfde als de tarieven die je in Nederland hebt afgesloten. Onbeperkt bellen en internetten in Nederland, kan dus ook in landen in de EU met een T-Mobile mobiel abonnement.

Goedkoopste T-Mobile telefoon abonnementen vergelijken

T-Mobile telefoon abonnementen vergelijken

Wil je zeker weten dat je nooit teveel betaalt voor je T-Mobile abonnement? Vergelijken op Slimster loont! Dagelijks ontvangen wij de prijzen van alle providers en betrouwbare aanbieders. Daardoor weet je in één oogopslag bij welke aanbieder je het goedkoopste uit bent. Vergelijk aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal voor alle T-Mobile telefoon abonnementen!