• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Arnhem

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Arnhem

Het is een winkel voorstrijk is al klaar. als het kan binnen 2 a 3 weken in overleg.

Bloemstraat, Arnhem

Badkamerplafond van een kleine badkamer opnieuw stucen. Het is een geverfd plafond, de verf komt los....

Johan de Wittlaan, Arnhem

Stuken van 5,5 m2 (de zijkanten van de stoep, buiten) over bestaande (vastzittend) tegelwerk. Bovenrand...

Betuwestraat, Arnhem

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Arnhem

Onze stukadoors zijn werkzaam bij stukadoorsbedrijven door heel Nederland en België. Ook in Arnhem kunt u terecht bij de speciaal door ons geselecteerde stukadoors. Wij leveren topkwaliteit af tegen de scherpste prijs. Hebben uw muren last van oneffenheden, scheurtjes of gaten? Onze stukadoors maken uw muren weer glad en egaal. Ook voor de afwerking na het stuken zit u bij onze stukadoors altijd goed. Wij leveren een ruime keuze uit sierpleisters om uw muren perfect af te werken. Zo ziet uw woning er gelijk weer als nieuw uit. Wij stuken niet alleen de wanden in uw huis, ook voor muren buitenshuis en voor plafonds leveren wij topkwaliteit stucwerk af. Wat zijn de mogelijkheden met stuken? En door welk stukadoorsbedrijf in Arnhem kunt u dit het beste laten uitvoeren?

Stuken: 3 verschillende methodes

Meestal wordt voor het wegwerken van oneffenheden altijd de benaming stucwerk gebruikt. Dit klopt echter niet helemaal. Ook spuitwerk en pleisterwerk werken oneffenheden weg. Spuitwerk is de goedkoopste manier van stuken. Bij het “spackspuiten” wordt er een klein laagje over uw muren gespoten. Deze methode is het goedkoopste van de 3 methodes, maar werkt niet voor grotere oneffenheden. Stucwerk is het bekendst, maar is alleen geschikt voor binnenmuren. Pleisterwerk daarentegen is ook geschikt voor muren buiten het huis. De afwerking met sierpleister is ook afhankelijk van de gekozen methode. Bij pleisterwerk is de keuze van de afwerking het grootst, denk bijvoorbeeld aan spachtelputz of schuurwerk. Ook een betonlook is mogelijk. Bij spuitwerk is de keuze voor de afwerking het minst groot. De stucadoorsbedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn allen in staat om bovengenoemde opties en meer uit te voeren.

Gratis offertes in Arnhem

Zijn uw wanden en plafonds toe aan een opknapbeurt? In Arnhem kunt u nu gebruik maken van deze speciale service. Vul gratis en vrijblijvend het onderstaande formulier in en u ontvangt 5 offertes uit de regio Arnhem. Indien u dit wenst is advies aan huis van één van onze stukadoors altijd mogelijk. Zo krijgt u gelijk professioneel advies bij een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf over de mogelijkheden. Vraag nu uw 5 gratis offertes voor stuken in Arnhem aan.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Arnhem

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal