Sencor inductie kookplaat kopen

Sencor inductie kookplaten

Het Japanse merk Sencor is opgericht in 1969. Alhoewel in Nederland niet zo heel bekend, is Sencor een bedrijf dat actief is in diverse elektronica markten. Ook op het gebied van vrijstaande inductie kookplaten kun je bij Sencor terecht. Vrijstaande inductie kookplaten laten je koken waar je maar wilt. De mobiele kookplaten neem je gemakkelijk mee en plaats je overal waar je de beschikking hebt over een stopcontact. Of dat nu in je eigen huis is, of op de camping. De mobiele Sencor inductie kookplaten hebben een fris design met enkele handige functies voor een betaalbare prijs.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Inductie kookplaten van Sencor vergelijken

De vrijstaande Sencor inductie kookplaten komen in verschillende afmetingen en met verschillende kookzones. Wat zoek je precies? Op onze website vind je snel de beste inductie kookplaat voor jouw situatie. Via het filter links op de pagina geef je al jouw voorkeuren op. Selecteer bijvoorbeeld het aantal kookzones, de afmetingen en de prijsklasse. De geschikte modellen vind je op deze pagina die je vervolgens verder kunt vergelijken. Je vindt meteen de laagste prijs in het prijsoverzicht. Door alle kookplaten kieskeurig te vergelijken vind jij bij Slimster beslist de beste online aanbieding!

Assortiment Sencor inductie kookplaten

De Sencor inductie kookplaten zijn betaalbare modellen met enkele handige functies. Verkrijgbaar vanaf slechts een paar tientjes tot geavanceerdere modellen met time en power savings, een glazen inductie kookplaat, LCD display, 10 kookstanden en flexibele kookzones. Verkrijgbaar met 1 of met 2 kookzones vind je voor elk model snel de beste prijs op Slimster.nl.

Benieuwd naar de beste Sencor inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten