Severin inductie kookplaat kopen

Severin inductie kookplaten

Severin is een Duits merk in keukenapparatuur met meer dan 100 jaar ervaring. De oprichting van het bedrijf vond plaats in 1892. In het assortiment vinden we betaalbare apparaten met oog voor kwaliteit en design. Zoek je een inductie kookplaat dat je overal mee naar toe kunt nemen? De Severin inductie kookplaten voldoen absoluut aan deze vereiste. Ze zijn compact en hebben enkel een stopcontact nodig om te kunnen functioneren. Zo kun je koken waar je maar wilt, of dat nu in de tuin, in de garage of op vakantie is. Door alle inductiekookplaten van Severin kieskeurig te vergelijken bij Slimster vind jij beslist de laagste online prijs!

2 resultaten
Severin DK 1031
Inductie , 2 zone(s) , 59 cm
Severin DK 1031
Geen reviews
€ 109,-
7 prijzen
Inductie
2 zone(s)
Severin KP 1071
Inductie , 1 zone(s) , 28 cm
Severin KP 1071
Geen reviews
€ 51,-
5 prijzen
Inductie
1 zone(s)

Severin inductie kookplaten vergelijken

Bij Slimster vind je snel de beste Severin inductie kookplaat voor de laagste prijs. Links in het filter geef je al jouw voorkeuren op. Tevens kun je het assortiment van Severin vergelijken met dat van andere merken. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren vind je op deze pagina de geschikte resultaten. Deze kun je verder vergelijken om tot het beste model te komen. In het prijsoverzicht geven we meteen de laagste prijs door onze samenwerking met een groot aantal winkels. Op Slimster.nl betaal je nooit teveel voor een nieuwe Severin inductie kookplaat.

Assortiment inductie kookplaten van Severin

Severin heeft enkel vrijstaande inductie kookplaten in het assortiment, maar je hebt hierbij de keuze uit modellen met 1 of met 2 kookzones. De prijzen voor deze modellen zijn betaalbaar als we het vergelijken met andere merken. Je hebt de beschikking over een glazen kookplaat met automatische pan herkenning. Er is een Soft Touch display aanwezig met verlichting en je kunt de temperatuur altijd naar wens aanpassen. Vergelijk snel de inductie kookplaten van Severin op onze website om de beste kookplaat aanbieding te vinden.

Benieuwd naar de beste Severin inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten