Bosch inductie kookplaat kopen

Bosch inductie kookplaten

Ben jij ook toe aan een nieuwe manier van koken? Is de huidige kookplaat aan vervanging toe? Kijk dan eens naar een inductie kookplaat van Bosch. Bij het inductie koken gaat alle energie direct naar het verwarmen van de pan. Hierdoor gaat er veel minder energie verloren dan bij het koken op gas of met een keramische kookplaat. Inductie koken is veilig, energiezuinig en hygiënisch, doordat je de kookplaat snel schoon kunt maken. Het Duitse bedrijf Bosch is al jaren één van de topmerken op het gebied van koken. De Bosch inductie kookplaten zijn verkrijgbaar in elk segment en voorzien van diverse extra mogelijkheden.

42 resultaten

Bosch PUE611BB5D

Inductie , 4 zone(s) , 59.2 cm
Bosch PUE611BB5D
€ 459,-
Inductie
4 zone(s)

Bosch PVS775FC5E

Inductie , 4 zone(s) , 71 cm
Bosch PVS775FC5E
€ 598,-
Inductie
4 zone(s)

Bosch PXV901DV1E

Inductie , 5 zone(s) , 89.2 cm
Bosch PXV901DV1E
€ 1631,-
Inductie
5 zone(s)

Inductie kookplaten van Bosch vergelijken

Je vindt een nieuwe inductie kookplaat van Bosch altijd via Slimster. Waar moet een nieuw model aan voldoen? Geef alle voorkeuren op via het filter aan de linkerkant van het scherm. Naar aanleiding van de opgegeven criteria geven wij alle geschikte modellen op deze pagina weer. Deze kun je vervolgens met elkaar vergelijken, waarbij je direct de laagste prijs kunt vinden. Wij werken samen met een groot aantal (online) dealers, zodat je nooit teveel hoeft te betalen voor een nieuwe Bosch inductie kookplaat.

Bosch inductie kookplaten aanbod

Bij Bosch zul je altijd een geschikte inductiekookplaat vinden. Van budgetmodellen met 2 of 4 zones tot high-end modellen met koppelbare brugzones en diverse extra's. Veel modellen zijn voorzien van extra's als Powerboost, om 50% sneller te kunnen koken, een elektronische display, TouchControl, en CombiZone. Deze laatste mogelijkheid laat je 2 kookzones met elkaar verbinden. Hierdoor krijg je een grote kookzone, zodat je met ook zeer grote maaltijden kunt bereiden. Vul snel het filter in en geef al jouw voorkeuren op. Zo vind je snel jouw nieuwe Bosch inductie kookplaat.

Kenmerken Bosch inductie kookplaat

  • Ruime keuze uit diverse modellen
  • Verkrijgbaar in ieder segment
  • Standaard met extra opties
  • Modern design
Benieuwd naar de beste Bosch inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten