Steba inductie kookplaat kopen

Steba inductie kookplaten

Steba is een familiebedrijf dat is opgericht in 1919 in het Duitse Bamberg. Het bedrijf maakt keuken- en huishoudelijke apparatuur voor een betaalbare prijs. Zoek je een betaalbare inductie kookplaat dat met Duitse degelijkheid is ontworpen? De Steba inductie kookplaten zijn dan wat je zoekt. Steba heeft zowel vrijstaande als inbouw inductie kookplaten beschikbaar. Dit Duitse bedrijf maakt compacte en mobiele inductie kookplaten voor een zacht prijsje. Vergelijk alle Steba inductie kookplaten kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten

Steba IK 100

Inductie , 2 zone(s) , 73 cm
Steba IK 100
€ 170,-
Inductie
2 zone(s)

Steba IK 300 S.C.

Inductie , 2 zone(s) , 69 cm
Steba IK 300 S.C.
€ 254,-
Inductie
2 zone(s)

Inductie kookplaten van Steba vergelijken

Alhoewel de Steba inductie kookplaten zeer betaalbaar zijn, is het altijd de moeite waard om de prijzen van diverse winkels met elkaar te vergelijken. Daar kan Slimster.nl bij helpen. Wat zoek je precies? Links in het filter geef je al jouw voorkeuren op. Kies bijvoorbeeld een vrijstaand of een inbouw model, selecteer de afmetingen en kies het aantal kookzones. De resultaten vind je direct op deze pagina. Zijn er meerdere geschikte kookplaten gevonden? Vink ze aan en klik op de vergelijk knop. Zo krijg je niet alleen een volledig vergelijking, maar vind je ook meteen de goedkoopste winkel.

Assortiment Steba inductie kookplaten

Steba richt zich op kleine inductie kookplaten met 1 of met 2 kookzones. Deze vrijstaande modellen kun je overal mee naar toe nemen. Handig voor op de camping, in de tuin of overal waar je een stopcontact ter beschikking hebt. Steba heeft echter ook kleine inbouw inductie kookplaten met 1 kookzone of 2 kookzones. De prijs valt meteen op. Alle modellen zijn zeer betaalbaar. Wil je zoveel mogelijk besparen op de aanschafprijs? Vergelijk de Steba inductie kookplaten op onze website en kies de beste deal.

Benieuwd naar de beste Steba inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten