Boretti inductie kookplaat kopen

Boretti inductie kookplaten

Bij het inductie koken gebruik je geen gas, maar elektriciteit. De Boretti kookplaten hebben magnetische spoelen die werken met speciale ferromagnetische pannen. Hierdoor ontstaat er een reactie die warmte opwekt. De kookplaat blijft relatief koel, terwijl de bodem van de pan warm wordt. Bij inductie koken gaat er vrijwel geen energie verloren. De Boretti inductie kookplaten zijn high-end modellen voorzien van vele mogelijkheden.

Het Italiaanse design is trendy en dankzij het grote middelpunt tussen de voorste en achterste branders kun je met zeer grote pannen werken. Op Slimster.nl vergelijk je alle Boretti inductie kookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Boretti inductie kookplaten vergelijken

Ben jij ook gevallen voor de kwaliteit en het design van Boretti? Bij Slimster.nl vind je snel en gemakkelijk een nieuwe Boretti inductie kookplaat voor de laagste prijs. Geef je voorkeuren op in het filter aan de linkerkant van het scherm. Selecteer bijvoorbeeld het aantal kookzones en de afmetingen. Alle geschikte modellen geven we op deze pagina weer.

Zet een vinkje voor de modellen die je met elkaar wilt vergelijken en druk op de "vergelijk" knop. Per model geven we de prijzen weer van een groot aantal verschillende dealers. Zo hoef je nooit teveel te betalen voor een nieuwe inductie kookplaat van Boretti.

Eigenschappen van Boretti inductie kookplaten

Boretti heeft verschillende inductie kookplaten in het assortiment. Van kleine modellen met 2 zones tot grote 90 centimeter modellen met 6 zones die te koppelen zijn in brugzones. Zo kun je ook met grote pannen uitstekend koken. De unieke Slider bediening is gemakkelijk in gebruik en ook zijn er vaak timer functies aanwezig.

Inductie koken kost relatief veel stroom, maar verschillende modellen van Boretti herbruiken de restwarmte, zodat er niets verloren gaat. De Boretti inductie kookplaten zijn voorzien van een trendy zwart design en passen daardoor uitstekend in diverse keukendesigns. De laagste prijs vind je snel op Slimster.nl.

Benieuwd naar de beste Boretti inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten